2777
2789
شوخی نکن😳 در این حد😐 بعد جلو شما ام گفت؟😐

بخدا آره همش میگفت چرا نوشابه گرفتی 😐😐😐😐

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو سطل زباله دستشویی خونه دائم  کا   ن  م دیدم یه عالنه

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
اهاااا کجا گذاشتن ک تو دیدی🤣

من ندیدم اون کاربر گف

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است

مربوط به خودمون بود😩 شب خونه برادر شوهرم مهمان بودیم و برای خواب موندیم، صبح برادرشوهرم رختخوابمون رو جمع کرد، همینکه خواست تشکو برداره، کلی دستمال کاغذی رفت هوا، واااای آبرومون رفت😓😫 شب تنبلیمون میومد، صبحم یادمون رفت زودی بندازیم سطل آشغال.

هر وقت یادم میاد خودم خجالت میکشم.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

متاسفانه عمو و زنعمومو روی کار دیدم 🤦🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🕳️😂

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️

خونه ی پسر مجردی رفته بودیم از اقوام شهر دیگ سطل دستشویی پر از نوار بهداشتی بود 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
بچه بودم مادربزرگم منو فرستاد خونه خالم که تازه عروسی کرده بود 😬اول صب رفتم در خونشون یه بیس دقیقه ...

تورو کاشتن دم در ک 🤣 سریعتر کارو جمع میکردن دیگ🤣

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...

خونه مردم نبود دستشویی عمومی بود بعد آب و از شنلگ از سقف گرفتم تو دستشویی بقای فکر کردم دوستم فحشم بحش دادم بعد فهمیدم نیس عین اینایی که سگ دنبالشونن فرار کردم 😂😂

رفته بودیم‌تو ی مهمونی شلوغ  ساعت۱۲شب شام گذاشتن بعد رقص و آهنگ  تو سینی های بزرگ توشون ک ...

وا چرا تو سینی بخورن؟؟😳🤣

وای مووووو تو غذا😟😟😫

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...
تورو کاشتن دم در ک 🤣 سریعتر کارو جمع میکردن دیگ🤣

😂دقیقاااا!!خالم کلشو آورد بیرون گف بذار خونه رو جم و جور کنم بعد صدات میزنم، وقتی رفتم باز رختخوابا اون وسط پهن بود 😂فهمیدم سرکاربودم 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️