2777
2789
اگه بخایم اینطوری فکر کنیم که باید تا اخر عمر عزادار باشیم، میدونی روزی چند نفر تو تصادف فوت میکنن؟ ...

این یک اتفاق نبوده 

بی تدبیری بوده 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها دقیقا منم اونجا بودم😂😂😂چقدر رو مخنا ادمایی ک فاز میگیرن حتما پرید از هوا ریخت تو😶

وااااای یادم اومد😂😂😂😂 یه خانومی بود اعتقاد داشت اسپرم از پوست جذب میشه....ببخشید ریخته بود روی دستش قرص اورژانسی خورده بود😂😂😂😂

لایکم کنید من لایک دوست دارم  
اون قدیم قدیما یه خانمی بود میگفت میمونم مرده اسمش نارگیل بود جوری سوز و گداز میکرد و غصه میخورد همه ...

سارینا...اون موقع من نبودم این خاطرات سم های سایت نسل به نسل منتقل میشه😂😂😂😂

لایکم کنید من لایک دوست دارم  
وااااای یادم اومد 😂😂😂😂 یه خانومی بود اعتقاد داشت اسپرم از پوست جذب میشه....ببخشید ریخته بود روی ...

😶😐🤭

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..

خب بشین عکسو نگاه کن و گریه کن،چکار به بقیه داری

فهمیدیم ناراحتین

یجوری برخورد میکنید انگار فقط شما درک دارین و اونی که میخنده بی احساسه و اصلا شاید آدم هم نیست😐

خجالت داره این رفتارا.یکم دیدتونو وسعت بدین.اینقدر نخواین همه رو تو غم شریک کنید و خوشحال باشین از عزاداری دسته جمعی

اومدی تو تاپیکی که تیترش معلومه طنزه،عکس فاجعه میفرستی؟!!آفرین بر شما که تا این حد ناراحتی

مدال افتخار برای شما

گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍
این یک اتفاق نبوده   بی تدبیری بوده

همه فوت ها بیشتر ۹۰ درصدشون از بی تدبیریه. کسی که تصادف میکنه اگه راننده ها و عابر ها حواسشون جمع باشه تصادف میشه اصلا؟ بچه ای که در اثر برق گرفتگی فوت میکنه اگه مادرپدرش حواسش بهش میبود این اتفاق میافتاد؟ والا به جز مرگ طبیعی همه ی مرگا از بی تدبیری ادماس

همه فوت ها بیشتر ۹۰ درصدشون از بی تدبیریه. کسی که تصادف میکنه اگه راننده ها و عابر ها حواسشون جمع با ...

بی تدبیری ادمهای خاص  باعث فاجعه میشه 

بی تدبیری ادمهای خاص باعث  عزای عمومی میشه 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا