2777
2789
ببین تاالان مشکل اقتصادی .بی پولی .فقرزلزله.هوا .کرونا و هزارمورددیگ واس همه ما بوده من خودم عزیزمو ...

ولی اگه همه یک تاپیک بزنن در موردش 

اونوقت شاید   سازنده ها  مترو پل دیگه ای نسازند

که کلی ادم بمیرن

شاید بفهمهن مردم ما غیرتمند هستند  و به حوادث ساختگی  نمیخندن 

از گرونی طنز نمی سازن  و  از روی همه چیز به سادگی رد نمیشن 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یجایکی گف بچه بودم پسرداییم ماچم کرد ده سال بودازدواج کرده بودمیکف ب شوهرم بگم بنظرتون

بعدیکی نوشت گف بگوشوشوبچه بودم پسرداییم ماچم کرد🤣🤦‍♀️من هنوزبهش میخندم انشالله حلالم کنه

به زودی میشم مامان حدیث😍
هرروز پشم ریزونه ی دختره بود میگفت اونجامو بادی اسپلش زدم ب نظرتون پردم پاره نشده

بادی اسپلش چیه

یک عدد۸۲عنتر😁بعضی وقتا حالم خوبه بعضی وقتا بد غمگینم به اندازع تمام عمرم ولی میخندم چون زندگی هیچی نیست🥲🤍 خدایا غمگینم صدامو میشنوی غمگینم   عجب دریای سحر امیزیه غمای عالم عجب بغض گرونی من خودم سرمایه دارم      هرکی ی بیو میزاره دیگران بهم بد کردن اما هیچکس گوهایی ک خودش خورده رو یادش نمیاد😏

تاپیکای حس ششم 

سنای ازدواج

دروغای شاخدار

...

دیگه برگی به آدم می مونه؟

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
شما بخند     ولی اگه خودت رو  جای اقوام اون ادمها زیر اوار  می گداشتی الان نمی ...

دلم پیششونه 

کاش خدا صدامون بشنوه آخه تا کی عزادار باشیم.خدایا اینا بنده های توان توروخدا هواشون داشته باش

اصلا مگه بعد این همه ساعت کسی زنده بیرون میاد😭😭😭

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

اینایی که میان دقیقققققق توضیح میدن

فلان ترشح دارم یا یکی عکس گذاشته بود!!!!!

،

اینایی که زروشون میاد برن دکتر یرای هرچی دنبال جواب توی نی نی سایتن

،

یک خاممی با چندنا کاربری با داستانای محتلف همه رو سرکار گذشته

سم کاربراین که مست خمار تاپیکاش میشن مثل ایر بهار اشک میربزن.

،

غلام نصاب

،

اونکه گفت میمون دارم اسکل بودیم

،

اونایی که صبح کتک میخورن،عصر خیانت میبینن، شب بدون جلوگیری رابطه دارند میگن خداحواسته بود😅

و

.

.

💕

راستی دوستان کسی میدونه چرا @پرنسس_مهربانم قطع کاربری شده؟  

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

خیلی زشته کار افرادی که میگن بقیه عزادارن نخندید😐

خب تو که تیتر تاپیکو دیدی چرا وارد شدی؟که جلوی شادی بقیه رو بگیری؟؟خودت اول رعایت کن و اصلا وارد نشو تا آدم باورش بشه داری حرمت نگه میداری

ضمنا روزی هزاران اتفاق بد تو کل دنیا میفته که ما حتی خبردار هم نمیشیم

خودم از وقتی این خبر بد رو شنیدم حالم خرابه برای بازمانده ها و داغی که بخاطر بی مسئولیتی بقیه دیدن ولی خنده رو به کسی حروم نمیکنم.هر اعتقادی دارین برای خودتون باشه چکار به ملت داری که یه دلخوشی کوچیکو زهرمارشون میکنی😐

گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍