2777
2789
اون سومی !!!!😂😐 کی اونجا جیش میکنه

و همچنین جیش در چایی شوهر😂🤦‍♀️

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعواشون شده بود همسرش .... رو دراورده بود و در حال چرخیدن جیش کرده بود به کل خونه

وای😅😅😅

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست
ابادان عزاداره   به نظرم باید احترام اونا رو نگه داریم  کمتر بخندیم

همه ی آدما نیاز ب حال خوب دارن

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
و همچنین جیش در چایی شوهر😂🤦‍♀️

واییی😂😑من یجا خونده بودم عروس تو لیوان واسه مادر شوهرش شاش کرد به عنوان شربت برد براش😑🤢🤢باورم نمیشه همچین کسایی هم باشن

اون دزدیدن مواد غذایی واقعا حق داشت. اینطوری که میگفت خیلی شوهرش بی ملاحظه بود

کلی غصه خوردم به خاطرش ولی خب خیلی سم بود 

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
واییی😂😑من یجا خونده بودم عروس تو لیوان واسه مادر شوهرش شاش کرد به عنوان شربت برد براش😑🤢🤢باورم ن ...

😐😐🤦‍♀️

میگن ک خانوم حتما چاره نداشته ک خیانت میکنه کمبود محبت یا اینکه نمیتونن جدا شن یکی نیست بگه خب شاید ...

بله عزیزم درسته .

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
شما بخند     ولی اگه خودت رو  جای اقوام اون ادمها زیر اوار  می گداشتی الان نمی ...

ببین تاالان مشکل اقتصادی .بی پولی .فقرزلزله.هوا .کرونا و هزارمورددیگ واس همه ما بوده من خودم عزیزمو ازدست دادم می‌دونم سخته ولی کسی بخنده یا نخنده ب حال من فرقی نمیکنه دیگ 

همچین الان کسی نخنده دیگ اون اتفاق برنمیگرده درست بشه 

الان همه مشکلی هست تاکی کسی نخنده ما جز اینکه دعاکنیم براشون ک حالشون خوب بشه کار دیگه ای ازدستمون برنمیاد 

همینن الان ک داری میای این سایت خیلی ها افسردگی دارن 

باهمین خنده حالشون بهتر میشه 

دوستان کسی میتونه لینک تاپیک بدم برام بزاره تاپیک حذف؟؟؟من ی دونه گذاشتم چندتا دیگه میخوام پاک کنم

براتون حمد میکنم دوتا

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
شما بخند     ولی اگه خودت رو  جای اقوام اون ادمها زیر اوار  می گداشتی الان نمی ...

اگه بخایم اینطوری فکر کنیم که باید تا اخر عمر عزادار باشیم، میدونی روزی چند نفر تو تصادف فوت میکنن؟ چندتا سکته میکنن و میمیرن؟ چندتا بچه های کوچیک و بی گناه هر روز از بیفکری بعضی والدین فوت میکنند...

ان شالله همگیشون سالم از اون زیر دربیان. ولی اتفاقات همیشه هست