2777
2789
سم ترین اینه ک میگن کی تعبیر خاب بلده  والا یوسف نبی ازجانب خداعلم داشت بعد اینا تو نی نی ...

من خودم امروز صبح انقد استرس داشتم اومدم گفتم. اصلا یادم نبود برم گوگل😕ولی حرف شما متین.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😕حرف شما هم سمه

شما بخند  

ولی اگه خودت رو  جای اقوام اون ادمها زیر اوار  می گداشتی الان نمی گفتی حرف من سمه

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

اون قدیم قدیما یه خانمی بود میگفت میمونم مرده اسمش نارگیل بود جوری سوز و گداز میکرد و غصه میخورد همه هق هق میزدیم تا مدتها تو تاپیک عزاداری بود میگفت مثل بچم بود

امون از اون روزی که تو اینستا میمونه رو توی یه پیج خارجی دیدن 😔😂

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
این حرف رو قبول دارم،تو ایران لحظه ای نمیشه با آسودگی سپری کرد عین دومینو ک دارن رو هم میفتن همینجور ...

اصلا بد اوضاعیه

منی که توپ ساکتم نمیکرد از دیوار راست میرفتم بالا 

بیا فقط ببین چطوری شدم گوشه گیر و افسرده 

از وقتی کرونا اومده به جرعت میگم زندگیم ازینرو به اونرو شده پشت سر هم بدبیاری و مرگو میر طلاقو تصادف و و و و و روانی شدم بخدا

کاربر قدیمی ام  کاربری شیشم   .دعام کنید منم مادر بشم ....
نمیدونم میشه گفت سم یا نه بعضی ها با دوست پسرشون یا خواستگارشون اختلافات شدید و اساسی دارن باز میخو ...

دقیقاا،نامزدی رو واسه همین چیزا گذاشتن ک ببینن دو طرف بهم میخورن یا نه،اگر نمیخورن چرا جدا نمیشن عجیبه

جیش چرخشی 

اقدس اولویه

جیش در سینک ظرفشویی

دزدیدن مواد غذایی توسط شوهر

و.....

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
شما بخند     ولی اگه خودت رو  جای اقوام اون ادمها زیر اوار  می گداشتی الان نمی ...

ناراحت شیم و کاری نکنیم که بدرد نمیخوره..

پس بذار کمی حال و هوا عوض بشه انرژی بگیریم یه فعالیت مثبت انجام بدیم برای همین مردم کشور

خو اونا فرق میکنند ولی امکان بارداری با دخول کامل هست گلم اسپرم حتی توی مایع قبل از انزال هم موجود ...

🤦‍♀️

*◄থৣ   یکعـבـב متاهل عاشق هسـבم                                     من باعشق פּ בوستے ازـבواج کرـבم                اگـہ حس کرـבے میتونم کمکت کنم خوشحال میشم בوست خوبم  💖থৣ►
اره دقیقا .انگار تا حرفشو میزنی همه میگن ن ن .فقط مردا بدن همه ی خانوما قدیسه ان

میگن ک خانوم حتما چاره نداشته ک خیانت میکنه کمبود محبت یا اینکه نمیتونن جدا شن

یکی نیست بگه خب شاید شوهرام بخاطر کمبود محبت و بخاطر حالا وجود بچه نمیتونن جدا شن

ب نظرم نباید فرق گذاشت کلا خیانت بده از هرجهت و از طرف هرکس

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
گلم همه سالم نیستن😪 بهضیا واقعا حیوون

میدونم خب عزیزم اما کلمه هوس چیه یعتی اون هوس کنه خودش نمیتونه پدر پسررو در بیاره اون هوس کنه بیاد کاری کنه میگه هوس کرده دیگ کاری نمیتونم بکنم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
شما بخند     ولی اگه خودت رو  جای اقوام اون ادمها زیر اوار  می گداشتی الان نمی ...

ریزش اون ساختمون کلا ی جوریه  دیشب ک انقد فک کردم معدم ریخت بهم 

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد