2777
2789
عنوان

میخوام شووور کنم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 64 پست
واقعانم میگن اگه ی دکتر مهندس اومد برات قبول میکنم خو آخه دکتر مهندس میرن خواستگاری دکتر مهندس ها چ ...

همین دیگ اصن یکی ک فرهنگ خانوادش خیلیییی بالاعه چرا منو ر باید بگیره یکی از ناف تهرون میگیره😐🚶🏻‍♀️😂

رنج؛ وقتی شمارو ترک میکنه که درسش رو بهتون داده باشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگ اصن یکی ک فرهنگ خانوادش خیلیییی بالاعه چرا منو ر باید بگیره یکی از ناف تهرون میگیره😐🚶🏻‍♀ ...

ای خواهر چی بگیم من خودمم زخم خوردم 😁😕😕😕

اسمم شادی ولی خودم غمگینم🤐
چون اهل دود نیست بابات میگه خوب نیست بگو پس بزنه    

😂😂😂😂پس میگم اهل دود بشه از فردا تر‌.یا.ک میدم دسش😂

وای عالیه که درآمدش  حالا فک کن درس خونده بود کار نداشت

دقیقاااا خب حقوقش از مدیر کل مخابراط استانمون بیشتره😐😐😐😐😐😐😐🚶🏻‍♀️حالا تو فکرش بکن

خود بابای من نهایتااا ۱۰ تومن حقوق بگیره

ماشین سنگین درامدش چقدع؟

بستگی داره چن دنگش از خودت باشه بار اضاف ببری یا نه اصن چقدر بار ببری در ماه

هر باری صافی ۲ تومن داره واسه خودت

یکی میبینی ۳۰ روزو بار میبره یکیم میبینی ۱۵ روز کار میکنه ۱۵ روز استر

قربونت برم من

عزیزی به امید خدا واگر سرنوشتت با این آقا رقم خورده خدا خودش به دله پدر نازنینت بندازه که راضی بشه واز خوشبختی تو پدرت لذت ببره به روحه مادر وپدرم چیزه خاصی نگفتم ولی موهای بدنم همه سیخ شد دلم یه جوری شد خوشبخت بشی

بستگی داره چن دنگش از خودت باشه بار اضاف ببری یا نه اصن چقدر بار ببری در ماه هر باری صافی ۲ تومن دا ...

دایی نامزد منم ماشین سنگین داره ...رف خاستگاری زنش گف تو کارمند نیستیییی من باهات ازدواج نمیکنم ...بعد کلی نشستن صحبت کردن ماشینش فلان قد میلیاردع اقای خودشه و فلان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌الانبرای زنش زانتیا خریده و یکسره خرج میکنه  

خدا کنه در در آرزوی پولدار شدن نمیرم...