2777
2789
عنوان

میخوام شووور کنم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 64 پست
عزیزم مجردی واسه اونایی خوبه ک هر روز در حال گشت و گذارن دست ب سیاه و سفید نمی‌زنن ما که نه اجازه دا ...

عزیزم به خدا منم ماها خونم کار خونه میکنم اما از دست غرغرای ی مرد راحتم هرجور بخوام میتونم برم بیرون حتی سر باز اما اگه شوهر کنم یا باید چادر بپوشم یا چیزایی ک دوست ندارم یا برم کارای مامانشو انجام بدم یا غرغرای خواهرشو تحمل کنم بخاطر اینه ک من از زندگیم راضیم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

عزیزم مجردی واسه اونایی خوبه ک هر روز در حال گشت و گذارن دست ب سیاه و سفید نمی‌زنن ما که نه اجازه دا ...

دقیقااااا

وقتیوتا سر کوچم بخوام برم باید هزااااار بار جواب پس بدم

تو خیابون فقط با مامانم حق دارم برم 

اصن خیلی بده واقعا

رنج؛ وقتی شمارو ترک میکنه که درسش رو بهتون داده باشه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به خدا منم ماها خونم کار خونه میکنم اما از دست غرغرای ی مرد راحتم هرجور بخوام میتونم برم بیرون ...

خو قربونت واقعا اینا مشکلات جدی نیست  شایدم اینا برا من جدی نیست چون بعضی اوقات چادر میزنم بعضی اوقات ن اگه همسرم هم بگه ناراخت نمیشم ب نظرش احترام میزارم بالاخره زنگی مشترک این چیزا هم داره خب تو خونه هامون هم پدر مادر ها غر میزنم شاید برای من هم فرق داشته باشه چون چهار سال یکی می‌خوام ب تیپ کار نداره خودش هم مهربون خیلی خونسرد و آروم سر ب زیر خواهر هم ندارع 😁مامانش هم سنش خیلی بالاست و زن خوبیه 

اسمم شادی ولی خودم غمگینم🤐
درس نخونده بودنش و اینک میگن فرهنگش کمه درحیالکه اینجوری نیس واقعا

خب به نظرم برو مشاوره چون شما الان کلت داغ عشقه یه سری عیوب رو نمیخوای بپذیری و اصلا دست خودت نیست چون عاشقی

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
درس نخونده بودنش و اینک میگن فرهنگش کمه درحیالکه اینجوری نیس واقعا

پدر مادر منم میگن تحصیل نکرده ست خب دلیل های الکی میارن واقعا ولی ما میتوانیم منو طرف خیلی سختی کشیدم حاضریم بیشتر هم بکشیم ولی بهم برسیم 

خو قربونت واقعا اینا مشکلات جدی نیست  شایدم اینا برا من جدی نیست چون بعضی اوقات چادر میزنم بعضی ...

ای جان  ایشاللهبه پای هم پیر شید عزیزکم 

عزیزم همه مث شما ک خوش شانس نیستن 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

خو قربونت واقعا اینا مشکلات جدی نیست  شایدم اینا برا من جدی نیست چون بعضی اوقات چادر میزنم بعضی ...

دقیقااا مثلا منی ک همیشه تیپم یجوره و خودش تیپمو پسندیده چرا باید بگه چادر بپوش

خونه پدر و مادر هزارتومنم ادم اختیار نداره واسه خودش خرج کنه 

خونه شوهر دیگ زندگی خودته هرچی خرج کنی واسه خودته مخصوصا وقتی وضع مالیش از خودتون بهتر باشه

خواسی یه مانتو بخری دست و دلت نمیلرزه ک تا ۴ ماه بعدش ی بیرون با دوستات نمیتونی بری

پدر مادر منم میگن تحصیل نکرده ست خب دلیل های الکی میارن واقعا ولی ما میتوانیم منو طرف خیلی سختی کشید ...

اخه وقتی کلی درامد داره چرا درس بخونه

میگن فلانی با شوهر دکتر میاد ۴ سال دیگ (حالا تااازه فلانیشون کلاس پنجم ابتداییه😐) بعد تو روت میشه با راننده جماعت

حالا بدبخت ماشین از خودشه کم کم ۳ ۴ میلیارد پول ماشینه هس فقط

دقیقااا مثلا منی ک همیشه تیپم یجوره و خودش تیپمو پسندیده چرا باید بگه چادر بپوش خونه پدر و مادر هزا ...

واقعانم گلم منم کلا تیپمو اخلاقمو چهرمو دیده میگه همینطور ک هستی دوست دارم کاش پدر مادرا هم بفهمن این عشقه هوس نیست چون من هم با عقلم انتخاب کردم هم قلبم 

عزیزم حتما واسه بدست اوردنش تلاش کن چون بعدها پشیمون میشی که چرا کوتاهی کردی ، در طول عمر فقط یکبار ...

میترسم یه موقع اشتباه کنم 

همیشه تو خانواده نمیزاشتن خودم تصمیم بگیرم ولی انقدر اینو دوس دارم ک دلم میخاد همیشه باهم باشیم

دوس دارم حتی به اشتباه این رو تجربه کنم حتی اگر تهش طلاقه

اخه وقتی کلی درامد داره چرا درس بخونه میگن فلانی با شوهر دکتر میاد ۴ سال دیگ (حالا تااازه فلانیشون ...

واقعانم میگن اگه ی دکتر مهندس اومد برات قبول میکنم خو آخه دکتر مهندس میرن خواستگاری دکتر مهندس ها چ توقع هایی دارن خو آخه دیدیم پسندییم که