2777
2789
عنوان

بهترین مرکز ناباروری در مشهد کجاست خانوما میشه کمک کنین 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 20445 بازدید | 143 پست

ممنون ببین عزیزم منم تا اینجا رفتم جستجو رو هم زدم بعدش چیزی نمیاد که نشون بده نوبت گرفته شده

خدا اون روز رو نیاره … تموم خواسته های دلت رو فقط با یه “بی خیال" جواب بدی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اون گزینه که زده به مدت (روز) : یعنی چی؟

شما روز روز اصلا عددش رو عوض نکنین اسم دکتر رو هم انتخاب نکنین اجازه بدین صفحه باز بشه بعد دکتر رو انتخاب کنید 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

خیلی ممنونم بالاخره درست شد. متشکر از وقتی که گذاشتی برام

خدا کوچولوت رو برات حفظ کنه❤️

خدا اون روز رو نیاره … تموم خواسته های دلت رو فقط با یه “بی خیال" جواب بدی!
خیلی ممنونم بالاخره درست شد. متشکر از وقتی که گذاشتی برامخدا کوچولوت رو برات حفظ کنه❤️

قربونت عزیزم منتظر خبر های خوبتون هستم 

امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیوفته 

سلام مهربونم وای خداروهزار مرتبه شکر نمیدونی چقدر با پیامت خوشحال شدم و گریه کردم معجزه یعنی همین چق ...

سلام میشه پس برای منم دعاکنین منم مثبت بشم من هم خودم هم همسرم مشکل داریم دکتر میگه بدون ای وی اف نمیشه منم میخام ای وی اف کنم تروخدا دعا کنید بشه خسته شدم یبار ای وی اف منفی دارم خدایا کجایی

آزاده باشید

سلام میشه پس برای منم دعاکنین منم مثبت بشم من هم خودم هم همسرم مشکل داریم دکتر میگه بدون ای وی اف نم ...

سلام عزیزم بله حتما براتون دعا میکنم امیدوارم به زودی به آرزوتون برسین مطمئن باشین خدا بهترین برنامه رو براتون چیده 

بدون استرس به درمانتون ادامه بدین 

من سر دخترم دو سال و نیم اقدام بودم .رفتم کربلا خیلی دل شکسته دعا کردم

اول محرم بود 

برای اربعین همسرم می‌خواست بره

منم اصرار کردم باهاش برم 

رفتم و برگشتم و من اون جا احساس کردم حامله ام 

و بودم اما من کل مسیر و شش روزه پیاده رفتم

و بچمم موند الان کلاس اوله

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

من سر دخترم دو سال و نیم اقدام بودم .رفتم کربلا خیلی دل شکسته دعا کردماول محرم بود برای اربعین همسرم ...

الهی عزیزم خدا براتون حفظش کنه دختر واقعا نعمته 

دختر منم الان دو ماهشه خدا معجزه شو در زمانی که فکرشم نمیکردم بهم نشون داد 

سلام دوست خوبم من روز یکشنبه زایمان کردم گفتم بهتون خبر بدم

سلام عزیزم مبارکتون باشه مامان خوشکل و مهربون. قدم کوچولوش مبارک و پر نعمت و پر روزی باشه براتون.‌ مطمئنا زندگیتون پرنور وپر از شادی میشه با وجودش کوچولوش.❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹🌹

سلام عزیزم مبارکتون باشه مامان خوشکل و مهربون. قدم کوچولوش مبارک و پر نعمت و پر روزی باشه براتون.‌ م ...

سلام ممنونم عزیزم 

متشکرم برام پیام گذاشتین خوشحالم کردین 😘

سلام عزیزدلم خوبی خبر خوب دارم برات خدا واسم معجزه کرده خواهری😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت❤️❤️❤️❤️۱۸ش ...

سلام دوست عزیز نمیدونم پیاممو میبینی یا نه ولی وقتیراین پیامتو خوندم دلم لرزید و گریه ام گرفت. میشه تو که اینقدر دلت صافه از امام رضا بخای ک به منم ی بچه سالم بده و بتونم طبیعی باردار بشم زود؟

سلام مهربونم وای خداروهزار مرتبه شکر نمیدونی چقدر با پیامت خوشحال شدم و گریه کردم معجزه یعنی همین چق ...

میشه از دخترتون و خودتون بخام برای منم همین دعا رو بکنید؟

میشه از دخترتون و خودتون بخام برای منم همین دعا رو بکنید؟

سلام عزیزم حتما برات دعا میکنم امیدوارم به همه ی آرزوهاتون برسین و به زودی طعم شیرین مادر شدن رو بچشین 

سلام عزیزم

خیلی با خوندن تاپیکتون و خوندن پیام خانومایی که گفتن الحمدلله باردار شدن اشک ریختم🥲

الهی خدا کوچولوهاتونو براتون حفظ کنه ان شالله

و بزودی کوچولوهای جدیدتونو تو آغوش بگیرین❤️

حال این روزها رو فقط کسایی امثال خودمون میتونیم درک کنیم که چقققد دردآوره برای حق طبیعیت که مادرشدنه مدام باید دست و پا بزنی 

من ۵ساله اقدامم💔💔💔😔

اینقد دکتر زنان و اورولوژ رفتیم خسته شدیم همسرم مشکل حادی نداره خداروشکر ،۹۰ درصد مشکل از منم میخوام اینبار به مرکز میلاد مراجعه کنم

فقط با عرض پوزش سوال داشتم ازتون

اللهم عجل لولیک الفرج❤️