2777
2789
عنوان

بهترین مرکز ناباروری در مشهد کجاست خانوما میشه کمک کنین 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 20450 بازدید | 143 پست
سلام عزیزم.خوب هستین. تبریک میگم بارداریتون. انشالا قدمش براتون پر خیرو برکت باشه. یه سوال داشتم. ش ...

سلام عزیزم قربونت برم ان شاءالله به زودی خبر بارداری شما رو بشنوم 

هم میتونی اینترنتی از سایت دانشگاه علوم پزشکی وقت بگیری هم حضوری ساعت ۷ صبح اونجا باشین 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

سلام ممنونم گلم❤️ما حضوری رفتیم ساعتای نه صبح اینا ولی هفت صبح بری بهتره کارت زودتر راه میوفته

سلام دوست خوبم من روز یکشنبه زایمان کردم گفتم بهتون خبر بدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر منم بعد شانزده سال بارها ای یو ای و آی وی اف وقتی بی خیال بارداری شد طبیعی باردارشد 

الانم دوتا بچه داره 

واقعا ارامش ونداشتن استرس خیلی مهمه 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

مبارک باشه این اتفاق قشنگ زندگیتون🥰

منم آی یو آی کردم و نتیجه منفی شد و این ماه گفتن استراحت هست بدنم و دیگه انجام نمیدن ، شما گفتید دقیقا تو این تایم باردار شدید. دکترم به منم گفت احتمالش هست این ماه طبیعی باردار بشی .❤ میتونم بپرسم دکتر به شما گفتن رابطه از روز چند بعد پاکی باشه ؟ و به چه صورت یعنی روز در میان یا نه یا اینکه از روز ۱۰ سیکل ؟ یا اینکه کلا شما چیز خاصی رعایت نکردی؟

خدا اون روز رو نیاره … تموم خواسته های دلت رو فقط با یه “بی خیال" جواب بدی!
خواهر منم بعد شانزده سال بارها ای یو ای و آی وی اف وقتی بی خیال بارداری شد طبیعی باردارشد الانم دوتا ...

خداروشکر که باردار شدن 🌹

مبارک باشه این اتفاق قشنگ زندگیتون🥰منم آی یو آی کردم و نتیجه منفی شد و این ماه گفتن استراحت هست بدن ...

ممنونم عزیزم دقیقا من ماه بعد از ای یو ای مثبت شدم یه پودر از عطاری گرفتم با شیر قاطی میکردم خودم و شوهرم هر روز صبح میخوردیم 

صبح ،ظهر ،شب قرص ویتاگنوس میخوردم تا ۲۱ پریود 

ولی مهم ترین چیز بعد از لطف خداوند استرس نداشتنه حتما ورزش کنین و استرس نداشته باشین توکل بر خدا مطمئن باش به زودی مادر میشین 

مبارک باشه این اتفاق قشنگ زندگیتون🥰منم آی یو آی کردم و نتیجه منفی شد و این ماه گفتن استراحت هست بدن ...

من اصلا به تاریخ تخمک گذاری و اینا کار نداشتم چون مطمئن بودم باردار نمیشم 

اسم دکترت هم بگو در مرکز میلاد دوست عزیز

اسم دکترم خانم دکتر نیره خادم بودن ولی خب من ایشون رو ندیدم دستیاراشون کارا رو انجام میدادن 

دوست عزیز

مرکز میلاد تعیین جنسیت هم داره ، باتوجه به اینکه دولتیه؟ 

شماره تماس ندارید از مرکز؟ تو سایت علوم پزشکی میرم نوبت نمیده

دوست عزیزمرکز میلاد تعیین جنسیت هم داره ، باتوجه به اینکه دولتیه؟ شماره تماس ندارید از مرکز؟ تو سایت ...

نه تعیین جنسیت نداره من شماره ندارم ازشون ولی انقدر سرشون شلوغه فکر نکنم جواب بدن حضوری تشریف ببرین ساعت هفت و نیم صبح نوبت میدن سعی کنین اول وقت اونجا باشین 

من از شهرستان میخوام بیام ، متاسفانه نمیتونم بدون نوبت گرفتن بیام

چرا تو سایت نمیتونم نوبت بگیرم😓

سایت دانشکده علوم پزشکی قسمت نوبت دهی بعد اطلاعات رو وارد میکنم دیگه هیچ اتفاقی نمیفته

من از شهرستان میخوام بیام ، متاسفانه نمیتونم بدون نوبت گرفتن بیامچرا تو سایت نمیتونم نوبت بگیرم😓سای ...

بزارین من وارد بشم ببینم میتونم یا نه 

من از شهرستان میخوام بیام ، متاسفانه نمیتونم بدون نوبت گرفتن بیامچرا تو سایت نمیتونم نوبت بگیرم😓سای ...

عزیزم من تونستم به قسمت نوبت دهی برسم 

ببینین برین سایت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، قسمت نوبت دهی ، بعد گروه تخصص بزنین نازایی و آی وی اف ، بیمارستان امام رضا رو انتخاب کنین و بعد از اون لیست پزشکا میاد میتونین انتخاب کنین