2777
2789
عنوان

بهترین مرکز ناباروری در مشهد کجاست خانوما میشه کمک کنین 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 20450 بازدید | 143 پست
خداروشکر باز شما حامله شدی عزیزم انشالله به سلامتی دنیا بیاد برای منم دعا کن من پیش دکتر طب سنتی ک ر ...

منم میگم شما فقط استرس داری سعی کنیین حتما ورزش کنین و پیاده روی و ذهنتون رو اروم کنین یوگا هم خیلی عالیه 

و بعد فقط برای لذت اقدام کنین مطمئن باش حامله میشی عزیزم 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزدلم خوبی؟کوچولوت چطوره😘😍من اومدم مشهد میخوام به امیدخدا برم مرکز میلاد استرس گرفتم دلم از ...

سلام دوست خوبم ممنونم شما چطورین ؟ 

خوش اومدین به مشهد امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیرین فقط و فقط بسپار به خدا اون خودش کمکت میکنه 

منم اگر لایق باشم دعاگوی شما خواهم بود مطمئنم موفق میشی 🌹🌹🌹

قربونت برم منتظر خبر های خوبت هستم

سلام عزیزدلم خوبی خبر خوب دارم برات خدا واسم معجزه کرده خواهری😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت❤️❤️❤️❤️

۱۸شهریوررفتم مرکزمیلادگف فقط ای وی اف بااین وضعیت..فرداش شوهرم رف ازمایششو تکرارکنه ب منم گف بی بی بزن چون پریودم عقب افتاده بود گف خداروچه دیدی شایدبچه داشتی منم خیییلی ناامید رفتم بی بی گرفتم چون همیشه منفی میشد واصلا هیییچ علائمی جزعلایم پریودی نداشتم رفتم سرویس زدم زیریه دیقه دوتاخط افتاد ینی دستام میلرزید باورم نمیشد رفتم حرم ازمایش دادم مثبت شد نمیدونستم چجوری خداروشکرکنم هنوزم نمیدونم😭

سلام عزیزدلم خوبی خبر خوب دارم برات خدا واسم معجزه کرده خواهری😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت❤️❤️❤️❤️۱۸ش ...

سلام مهربونم 

وای خداروهزار مرتبه شکر نمیدونی چقدر با پیامت خوشحال شدم و گریه کردم معجزه یعنی همین چقدر خدا بزرگه و ما غافلیم وای نمیدونم خوشحالیم رو چطوری تو پیامم بنویسم روزی که گفتی اومدی مشهد به دخترم گفتم واسه ی خاله دعا کن خدا یه نی نی صحیح و سالم بهش بده نمیدونستم دعام انقدر زود به اجابت میرسه بهت خیلی خیلی تبریک میگم مراقب خودت باش فقط استراحت کن ان شاء الله به سلامت این دوران رو طی کنی 

خدایا ممنونم ازت واقعا ممنونم 🙏🙏🙏🙏

سلام عزیزدلم خوبی خبر خوب دارم برات خدا واسم معجزه کرده خواهری😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت❤️❤️❤️❤️۱۸ش ...

مرسی که بهم خبر دادی واقعا از ته قلبم خوشحال شدم 😍😍😍

سلام عزیزم.خوب هستین. تبریک میگم  بارداریتون. انشالا قدمش براتون پر خیرو برکت باشه. یه سوال داشتم. شما چطور وقت گرفتین از میلاد؟ میشه توضیح بدین.🙏🏼

سلام عزیزم.خوب هستین. تبریک میگم بارداریتون. انشالا قدمش براتون پر خیرو برکت باشه. یه سوال داشتم. ش ...

سلام ممنونم گلم❤️ما حضوری رفتیم ساعتای نه صبح اینا ولی هفت صبح بری بهتره کارت زودتر راه میوفته