2777
2789
عنوان

بهترین مرکز ناباروری در مشهد کجاست خانوما میشه کمک کنین 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 20395 بازدید | 143 پست

به نظرتون برای نوشتن آزمایش برای خودمو همسرم برم مرکز یا قبلش خودم برم دکتر برام آزمایش بنویسه بعد برم بهتره؟

آخه مسیرم دوره به مرکز و اینکه همسرمم سرکاره نمیتونه هرچندروز یه بار مرخصی بگیره

قطعا پروسه طولانیه

و اینکه اگه بخوام برای نوشتن آزمایش به مرکز مراجعه کنم باید حتما ۳روز اول پریودم باشه یا برای نوشتن آزمایش مهم نیست روزش؟

برای دکتر ارولوژ هم باید حتما از سایت نوبت گرفت؟

اللهم عجل لولیک الفرج❤️
سلام عزیزمخیلی با خوندن تاپیکتون و خوندن پیام خانومایی که گفتن الحمدلله باردار شدن اشک ریختم🥲الهی خ ...

سلام مهربونم کاملا با کوشت و پوست و استخونم درکت میکنم 

چیزی که برای دیگران راحت به دست میاد ما باید براش کلی وقت و هزینه و استرس صرف کنیم 

اما باید بگم بعد از همه ی این صبوری ها خدا بهترین برنامه رو براتون داره امیدوارم به زودی خبر مادر شدنتون رو بهم بدین 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرتون برای نوشتن آزمایش برای خودمو همسرم برم مرکز یا قبلش خودم برم دکتر برام آزمایش بنویسه بعد ب ...

به نظر من اول تشریف ببرید مرکز چون شاید آزمایشای تخصصی تر براتون بنویسن 

اول خودتون برید بعد همسرتون ببین نظر دکتر چیه 

بله تقریبا پروسه طولانیه هستش با امید برید ان شاءالله نتیجه میگیرین 

به نظرتون برای نوشتن آزمایش برای خودمو همسرم برم مرکز یا قبلش خودم برم دکتر برام آزمایش بنویسه بعد ب ...

ببخشید من الان پیامتون رو دیدم چند روزی نیومدم سایت امیدوارم بتونم بهتون کمکی کرده باشم 

سلام مهربونم کاملا با کوشت و پوست و استخونم درکت میکنم چیزی که برای دیگران راحت به دست میاد ما باید ...

سلام عزیزم

فقط امثال خودمون میتونیم همو درک کنیم واقعا🥲

قطعا همینطوره عزیزم به حکمت خدا شکی ندارم

اما خب یه جایی به بعد واقعا دیگه خسته میشی از دست و پا زدن🥲

اللهم عجل لولیک الفرج❤️
به نظر من اول تشریف ببرید مرکز چون شاید آزمایشای تخصصی تر براتون بنویسن اول خودتون برید بعد همسرتون ...

بلاخره بعد این همه سال دلو زدم به دریا و رفتم

برام آزمایش و قرص نوشته

فعلا همین چند قلم قرص شده یک میلیون و پانصد 

واقعا خدا به داد شوهرم برسه این هنوز اول راهشه

دعاکن برام عزیزم 

دعاکن بدون آی وی اف و اینجور کارها خودم طبیعی با همین قرصا باردار بشم🥲💔

اللهم عجل لولیک الفرج❤️
سلام عزیزمفقط امثال خودمون میتونیم همو درک کنیم واقعا🥲قطعا همینطوره عزیزم به حکمت خدا شکی ندارماما ...

خسته میشی نا امید میشی گاهی هم سر خدا غر میزنی کاملا درکت میکنم من تو مسیری که میرفتم تا مرکز همیشه کلی گریه میکردم کلی با درختای اونجا حرف میزدم 😂 

باورت میشه الان هروقت از جلوی بیمارستان رد میشه گریه میکنم شاید برای مظلومیت خودم و دردی که تو قلبم داشتم 

بلاخره بعد این همه سال دلو زدم به دریا و رفتمبرام آزمایش و قرص نوشته فعلا همین چند قلم قرص شده یک می ...

خیلی کار خوبی کردی امیدوارم خیلی زود هم نتیجه بگیری 

اره هزینه ها که زیاده خدا خودش کمک میکنه