2777
2789
عنوان

بهترین مرکز ناباروری در مشهد کجاست خانوما میشه کمک کنین 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 20484 بازدید | 143 پست
نه این چه حرفیه خوشحال میشم کمکی کرده باشم پذیرش اونجا خیلی خوب راهنماییتون میکنن بیمه تکمیلی که فکر ...

مرسی عزیزدلم خیلی خیلی درکت کردم چون خودم دقیقا توهمین شرایطم و واقعا خیلی خیلییی دوران سختیه نمیتونم دیگه حتی یذره شاد باشم انگار زندگیم رنگ غم گرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزدلم خیلی خیلی درکت کردم چون خودم دقیقا توهمین شرایطم و واقعا خیلی خیلییی دوران سختیه نمیتون ...

مطمئنم به زودی نتیجه میگیرین امید به خدا 

منم لایق باشم براتون دعا میکنم 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

نه گلم این چه حرفیه اتفاقا از خوش قلبی و مهربونیت خیلی خوشحال شدم ک منو درک کردی باهام صحبت کردی راه ...

قربونت برم معلومه که درک میکنم شرایطتون رو و مطمئنم آخرش قشنگه فقط به خدا پناه ببر 

سلام چطوری عزیزم میشه منو راهنمایی کنی 

به نظرت من برم مرکز نوین یا میلاد کجا بهتره ؟ 

منم چهار ساله منتظرم دکتر رفتیم جفتمون سالمیم ولی باردار نمیشم

دیگه خسته شدم از این شرایط

بعدم شوهرم با ای وی اف و  آی یو ای مخالفه 

جوری هست که دارو بدن طبیعی باردار بشیم 

خیلی ها میگن نوین بهتره الان نمدونم چکار کنم و کجا برم اگه میتونی جوابمو بده ممنونم   

امروزو زندگی کن😜
سلام چطوری عزیزم میشه منو راهنمایی کنی به نظرت من برم مرکز نوین یا میلاد کجا بهتره ؟ منم چهار ساله م ...

سلام عزیزم ممنونم 

راستش من نوین نرفتم اطلاعاتی راجع بهش ندارم چون میدونستم هزینه ها زیاد میشه و نمیتونم 

اما میلاد هزینه ها خیلی کمتره چون مرکز دولتیه من اونجا خیلی ها رو دیدم که از نوین اومده بودن 

اگر همسرت مخالفه یکم کارت سخت میشه شوهر منم خیلی مخالف بود به زور اومد نمونه داد و خب استرس منو بیشتر میکرد این موضوع 

برای دارو دادن هم این مرکز به من چند دوره دارو داد نتیجه که نگرفتم بعد رفتیم سراغ ای یو ای 

عکس رنگی ، پاپ اسمیر تا حالا دادی ؟ اینا رو براتون اول از همه تجویز میکنن 

سلام عزیزم ممنونم راستش من نوین نرفتم اطلاعاتی راجع بهش ندارم چون میدونستم هزینه ها زیاد میشه و نمیت ...

سلام عزیزم آره عکس رنگی دادم  آزمایش هم دادم ک نمدونم چی بوده هر سری از دکتر می‌پرسیدم جواب درستی نمی‌داد ی دوره رفتم پیش سید محمد جعفریان .بعدش رفتم وحیده فلاطونی. اندازه شیش ماه دارو خوردم ولی بی فایده بود فولیکول خوب هم داشتم اما نشد 

امروزو زندگی کن😜
شوهرم هم آزمایش اسپرم گرام داده سالمه موندم چ کنم بخدا

پس فقط استرس دارین که نمیشه 

باور کن تا وقتی که بهش فکر کنی اون اتفاق برات نمیوفته رها کن تا بهش برسی

مرکز میلاد خوب رسیدگی میکردن ؟ الان شما با دارو و ای یو ای باردار شدین ؟؟

دیگه خودم پیگیر بودم نیرفتم و میومدم 

من ماه بعد از ای یو ای که گفتن باید به بدنم استراحت بدم باردار شدم اصلا فکرش رو هم نمیکردم 

شوهرم هم آزمایش اسپرم گرام داده سالمه موندم چ کنم بخدا

درکت میکنم منم واقعا نمیدونستم دیگه باید چیکار کنم شاید بیشتر دکتر های زنان رو رفتم بی فایده بود چقدر هزینه کردم چهار سال رفتم و اومدم یه جاهایی به قدری ناامید میشدم که توی راه فقط گریه میکردم 

خداروشکر باز شما حامله شدی عزیزم انشالله به سلامتی دنیا بیاد برای منم دعا کن من پیش دکتر طب سنتی ک رفتم از روی نبض بیماری هارو تشخیص میداد .به من گفت رحمت سالمه فقط استرس مانع بارداریت شده  دارو داد ولی هنوز نشدم 

امروزو زندگی کن😜