2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو دوباره امتحان بده  چن تا غلط داشته مگه

نمیدونم امروز بعد امتحان دخترم نگه داشت جلوش تمام غلطا را درست نوشت ولی گفت هفته بعد دوباره میگیرم اگه نتونه میمونه شهریور

از معلم خواهش کنین یا از مدیر دوباره امتحان بگیرن ازش امسال مجازی هم بودن طفلک ها  

همون مجازی اینجوری کرده کند مینویسه بابا تمام کلمات بلده ولی تو جمله اشتباه مینویسه

نمیدونم امروز بعد امتحان دخترم نگه داشت جلوش تمام غلطا را درست نوشت ولی گفت هفته بعد دوباره میگیرم ا ...

بچه ها بیشتر نشانه های که صداشون مثل هم هست رو اشتباه مینویسن 

حالا باهاش کار کن هفته بعد خوب بده امتحانشو

💙چالش پاییز بامداد خمار💙  عضو گروه آبی🙂💪  وزن شروع چالش73🤐 وزن 99/8/3 (69.500)😍وزن هدف تا اخر پاییز 63😍 

پیش دبستانی نرفته بود؟

من دخترم مهد قران میره تمام حروف رو یاد گرفته سال بعد راحتم

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil