2777
2789

کاپ کیک جان سلام عشقم.میگم کاربر پاپیوننننن تعلیق شده‌‌.من تگ دونن خرابه نمیتونم نی نی یارو تگ کنم گلم.روزی صد بار تو واتساپ پیام میده بگو کاربریمو برگردونم.

خدا خیرت بده عزیزم لطف میکنید به نی نی یارو بگی برش گردونه،،؟

بچه ها کاپ کیک رو تگ کنید.

خواهش میکنم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@کاپ_کیک_عصبانی    

فدات گلم.

ممنونم.

الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده‌.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

@کاپ_کیک_عصبانی    

ممنونم خواهر گلم.

حاجت روا بشی عزیزم.

@کاپ-کیک- عصبانی

نو که میاد به بازار کهنه میشه پشت خطی    میشه تماس بی پاسخ   میشه عه  مگه زنگ زدی؟؟؟میشه الان جایم خودم زنگ میزنم  میشه مشترک مورد نظر شما دستگاهش خاموشه  ولی خودش بدجور روشنه !!!😔😔   زندگیم فدای لبخند های پسرم 😁😁 پسرم به امید روزی زنده ام  که بزرگشی و پشتم باشی   عزیز دلم  😘😘😘
فدات گلم. ممنونم. الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده‌.

فدات شم کاری نکردم همچنین شمام همینطور

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
عزیزم چرا خودت از نی نی یار دلیل تعلیق رو نمیپرسی؟ @نی_نی_یار_پنج    

خب من تگدونم خرابه.

میگه تو به تاپیک راهنمایی کردم تعلیق شدم‌‌.

الان میاد ازش بپرس عزیز دلم @نی_نی_یار_پنج    

ممنونم گلم.

همشهری من و کاپ کیک هستش.

سوالات شرعی ازم میپرسید.

گفتش واسه مسایل زناشویی راهنمایی کردم تعلیق شدم‌‌.

@نی_نی_یار_پنج سلام عزیزم

خسته نباشی، لطف میکنید بگین کاربر پاپیوننننن چرا تعلیق شدن؟

و میدونم ک واسه وصل شدنشون باید ب تماس با ما یا تلگرا‌م پیام بدن، اما شما میدونید چند روز دیگه وصل میشن؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
@نی_نی_یار_پنج   سلام عزیزم خسته نباشی، لطف میکنید بگین کاربر پاپیوننننن چرا تعلیق شدن؟ و م ...

سلام تو تاپیک جنسی کاربر تازه وارد رو خیلی واضح راهنمایی کرد پستاش خوب نبود

هر وقت بره بگه دیگه تو تاپیک جنسی نمیرم باز میشه  

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام تو تاپیک جنسی کاربر تازه وارد رو خیلی واضح راهنمایی کرد پستاش خوب نبود هر وقت بره بگه دیگه تو ...

😂

ممنون عزیزززم. 

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی