2777
2789
عنوان

بچه ها کاپ کیک عصبانی تو سایته الان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 32 پست
سلام تو تاپیک جنسی کاربر تازه وارد رو خیلی واضح راهنمایی کرد پستاش خوب نبود هر وقت بره بگه دیگه تو ...

سلام عزیزم خسته نباشید.بهش گفتم گفت قول میدم دیگه وارد نشم.تو رو خدا وصلش کنید.

بخدا دم به دقیقه تو واتساپ بهم پیام میده.گناه داره.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

@نی_نی_یار_پنج   سلام عزیزم خسته نباشی، لطف میکنید بگین کاربر پاپیوننننن چرا تعلیق شدن؟ و م ...

ممنونم عشقممم.خیلی ماهی.

تو رو خدا بگو وصلش کنم.

کچل شدم از دست پیاماش تو واتساپ.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عشقممم.خیلی ماهی. تو رو خدا بگو وصلش کنم. کچل شدم از دست پیاماش تو واتساپ.

نی نی یار نمیتونه دیگه کاربری وصل کنه عزیزم

پایین نی نی سایت ی گزینه داره ب اسم تماس با ما، یا فرم اونجا رو پُر کنه

یا تو تلگرام ب ادمین پیام بده

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
نی نی یار نمیتونه دیگه کاربری وصل کنه عزیزم پایین نی نی سایت ی گزینه داره ب اسم تماس با ما، یا فرم ...

چند بار پیام داده به تماس با ما ولی هنوز وصل نشده.

ممنونم گلم.

فدات.

سلام تو تاپیک جنسی کاربر تازه وارد رو خیلی واضح راهنمایی کرد پستاش خوب نبود هر وقت بره بگه دیگه تو ...

عزیزم چندین بار تو قسمت تماس با ما پیام گذاشتن.خواهش میکنم وصل کنید کاربریشو.

همش به من پیام میده خب....

خدا خیرتون بده.

براتون دعا میکنم گلم.

من وصل کن ندارم

خب پس چند وقت بعد از پیام به تماس با ما وصل میکنم معمولا عزیزم،،؟

خب پس چند وقت بعد از پیام به تماس با ما وصل میکنم معمولا عزیزم،،؟

معمولا شبها میان وصل میکنن هنوز که نیامدن همه رو هم باز نمیکنن چون پیام زیاده

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

ممنونم عزیزم.

حاجت روا بشید گلم.

سلام عزیزم.خسته نباشید.

گلم چرا کاربری دوستم وصل نشد؟دم به دیقه پیام میده به من.روزی چند بار تو قسمت تماس با ما پیام میده ولی هنوز برنگشته.

سلام عزیزم توروخدا هرجا که هستی جواب منو بده فقط،من افسردگیه خیلی شدید دارم دوازده ساله دارو میخورم،اگه چای به و بادرنجبوبه ک گفتین بخورم خوب میشم،من سه تا بچه دارم و ناتوان شدم بخدا

سلام عزیزم توروخدا هرجا که هستی جواب منو بده فقط،من افسردگیه خیلی شدید دارم دوازده ساله دارو میخورم، ...

سلام دورت بگردم.خوبی عزیزم؟

بله جواب میده گلم.

چای به و بادرنجبویه رو دم کن روزی دو سه تا فنجون بخور.صبح و ظهر و شب.عالیه.

سعی کن خرما و رطب زیاد بخوری.

بادوم.

انجیر خشک.

زیتون با غذات بخور.روغنش هم عالیه.

مرغ خواستی بخوری حتما دارچین و زنجبیل بهش بزن.

با برنجت زیره بخور.

طبع بدنت که گرم بشه کاملا درمان میشی.

حتما اینا رو بخور خواهر عزیزم.

خدا به خودت و فرشته هات سلامتی بده قشنگممم.

سلام دورت بگردم.خوبی عزیزم؟ بله جواب میده گلم. چای به و بادرنجبویه رو دم کن روزی دو سه تا فنجون بخ ...

وضع مالیمون خوب نیس شاید نتونم خیلی ازاینارو بخورم،ولی خرما رو حتما ،روغن زیتونم همیشه نداریم ولی ی موقعایی هست،یعنی منکه دوازده ساله قرص اعصاب میخورم باابنا خوب میشم؟