2777
2789
عنوان

ناخن کارها و کراتین کارها بیاین

997 بازدید | 62 پست

سلام عشقا خوبین بنظرتون کراتین برم یا کاشت ناخن یاد بگیرم پول تو کدومه بیشتر عشقا میشه کمکم کنید اریشگرهای عزیز بیاین از تجربه ها تون بگید مزایا و معایب بگین عزیزان 

کراتین برای عده خاص همه ۱ تومن پول ندارن ولی کاشت اکثرا میرن

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کراتین ک گرونه خیلی ها انجام نمیدن

ناخون همه انجام میدن

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺

من ارایشگر نیستم ولی چن ساله ناخنام کاشته ومیرم سالن می بینم ک مشتریای ناخن کاربیشتره چون ارزون تره ولی چون تعداد مشتری بیشتری درامدبالاتری داره کراتین گرونه هر۶ ماه یه بارباید بیان هرکسیم دلش نمیاد اون حجم ازپولو خرج کنه

جفتش الان ممنوع شده 

کجا ممنوع شده 

شیراز ک ممنوع نیس

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺

سلام عزیزم ، هر دوش عالیه ولی بنظر من بیشتر آدم ها تو سطح متوسط جاامعه هستیم کاشت ناخن رو با هر بودجه ای اکثراً انجام میدیم اما کراتین بخاطر هزینه بالاش کمتر آدم انجام میده ، در هر صورت موفق باشی عزیزم ، عذر خواهی میکنم من نظر شخصیمو گفتم 🌹🌹