2777
2789

سلام خانما من قراره بعد از چهارسال به شهر خودمون برگردم و اصلا راضی نیستم امشب با شوهرم صحبت کردم که بازم اینجا بمونیم گفت نمیشه و فرم انتقالیمو پر کردم و دیگه نمیذارن خیلی ناراحتم کاش زمان همین جا متوقف میشدانگار اونجا جهنمه برام بخدا از ترس نه چیزی میخورم و نه میتونم بخابم انگار دارم به مرگم نزدیک میشم اصلا نمیفهمم چرا اینقدر وحشت زده ام شاید بخاطر خاطرات تلخ گذشته و دخالتای بیش از حد خانواده شوهرم

من تا الان هروقت اینجا ازتون خواستم دعا کنید مشکلم حل شده بخدا هیشکی رو ندارم دردمو بگم توروخدا برام دعا کنید اون چیزی که خیره پیش بیاد دعا کنید به آرامش برسم

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

منم شاید یکی دو سال دیگه برم شهر خودمون خیلی ناراحتم

با اینکه شهرمون بزرگتر و بهتر و رفاه بیشتره و اینجایی که هستم گرم و شرجیه اما اینجا رو دوس دارم ب دوری عادت کردم 

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شاید یکی دو سال دیگه برم شهر خودمون خیلی ناراحتمبا اینکه شهرمون بزرگتر و بهتر و رفاه بیشتره و ای ...

منم بندرعباسم با اینکه گرم و شرجیه و اینجا غریبم ولی بازم دوسش دارم

بهترین ها رو برات میخوام عزیزم ، امیدوارم هر چی خیره برات پیش بیاد ، خانواده شوهرتم  دور و نزدیک فرق نداره از نزدیک حضوری دخالت میکنن از دور با تلفن و ... دخالت میکنن برای اتفاق های که هنوز رخ نداده عزا نگیر ، هر مشکلی ام پیش اومد شوهرت همون شوهره دیگه عوض که نمیشه شاید جو روش تاثیر بذاره ولی همون مرده حرف بزن ، نه مستقیم بلکه غیر مستقیم و زیر زیرکی ، نشون نده با خانواده ش انقدر مشکل داری  به هر حال خانواده ش رو دوست داره و نمیخواد بپذیره که ادمای مزخرفین ، از خدا برات صبر و قوت میخوام ، برای منم دعا کن که همه محتاجیم به دعا .

منم بندرعباسم با اینکه گرم و شرجیه و اینجا غریبم ولی بازم دوسش دارم

منم غریبم هیچکیو ندارم فقط یکی دوتا دوست 

شهرخودمونم ۲۲ ساعتی فاصله اس ولی بازم دوس دارم بمونم همش دعا میکنم این یکی دوساله زودنگذره

بهترین ها رو برات میخوام عزیزم ، امیدوارم هر چی خیره برات پیش بیاد ، خانواده شوهرتم دور و نزدیک فرق ...

ممنون عزیزم چشم حتما محتاجم به دعا

منم غریبم هیچکیو ندارم فقط یکی دوتا دوست شهرخودمونم ۲۲ ساعتی فاصله اس ولی بازم دوس دارم بمونم همش دع ...

من اینجا چندتا دوست دارم و از شهر خودمونم خیلی دوریم 

بهت حسودیم شد قراره یکی دو سال دیگه اینجا بمونی😄

من اینجا چندتا دوست دارم و از شهر خودمونم خیلی دوریم بهت حسودیم شد قراره یکی دو سال دیگه اینجا بمونی ...

تازه من تقریبا ۸ ساله اینجام 

یه بار پارسال انتقالی اومد ب شهر خودمون ب بهانه اینکه شهر خودمون خونه نداریم و اجاره خیلی بالاست و من هنوز اینجا درسم تموم نشده شوهرمو بیخیالش کردم

هم عاشق این شهرم هم متنفرم ازش ک نمیتونم ازش دل بکنم

مشکلی نداره نگران نباشین ۴ سال فاصله داشتین دیگ نثل سابق نیس بخوان اذیت تون داشته باشن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.