2777
2789
عنوان

به نظرتون تو دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 120 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه شدم سرد شدی نسبت بهش. البته حسم میگ بخاطر بی مهری همسرت هستش زنها احساسی هستن زمانی که آرامش ...

درسته همینطوره

تا می‌خوام لذت ببرم به این فکر میکنم که اون می‌دونه من تو چه بدبختی دارم زندگی میکنم شرایطشم داره که منو از این وضع نجات بده ولی این کار نمیکنه همین باعث میشه ازش متنفر بشم و فقط دلم بخواد زودتر تموم شه

از ته قلبم آرزو میکنم همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن زودتر ازدواج کنن و همه ی کسایی که نی نی دار نمیشن همین روزا یه نی نی خوشگل بیاد تو دلشون و همه ی مستاجراهم خونه دار شن.آمین
منظورم از جدایی طلاق بود عزیزم درسته من خودم ب قانون جذب اعتقاد دارم اما دیگه زندگی بچه بازی نیست ...

منظور منم همون طلاق بود 😅

نمیدونم هرکس ی جور فکر میکنه دیگه، نطرها متفاوتع 🙂🎌

این کاربر حتی ذره ای به گفته های مردم اهمیت نمیدهد💆‍♀️
همینو بگووو اگه به این باشه که بعد عروسی هم باید سرد شه

دقیقا همینه کلا بعضی آدما بیمارن تا طرفو بدست نیاوردن تشنه هستن و بعد سیر میشن آدمی که نرمال باشه با رابطه جنسی از همسرش سیر نمیشه منم عقدم و رابطه کامل دارم همسرمم کلی ذوق داره واسه عروسیمون ولی نامزد سابقم همش قهربود و خیانت میکرد 

عقد یعنی زن و شوهر رسمی من نمیدونم چرا بعضی ها میگن دوره شناخت!!!اگر قراره مرد با یه رابطه جنسی عروس ...

موافقم

یکی بودیکی نبود.....دعا کنین زودتر کارمون بشه خونمون ساخته بشه 💑🏠عروسی بگیریم💃💃                            اتفاق های خوب بیفته برامون😊😊
درسته همینطوره تا می‌خوام لذت ببرم به این فکر میکنم که اون می‌دونه من تو چه بدبختی دارم زندگی میکنم ...

دقیقا همینطوره بخاطره روحیه ی ما خانوماست .

تو لحظه برقراری رابطه دقیقا همون لحظه همه ی این افکار میاد سراغ ادم چون حس اینو میکنه فقط برای این چند دقیقه اون به من نیاز داره.از نظر روانشناسی شما کم کم دچتر افسردگی میشی و سرد  وبدون تمایل جنسی بهتره یه فکر درست وحسابی بکنی

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
به برادرت بگو با همسرت صحبت کنه یا اینکه با پدر و مادرش صحبت کنه. دلیل اصلی مخالفت همسرتون با ازدوا ...

پدر مادرش شرایط منو نمیدونن و دلمم نمیخواد بدونن

هیچ دلیل خاصی نداره پارسال اول سال عقد کردیم گفت پاییز که هوا خنک باشه عروسی میگیریم پاییز گفت دیگه عید عروسی میکنیم عید گفت دیگه بذار پاییز که هوا خوب باشه

همینجوری گولم میده و بلاتکلیف نگهم داشته

از ته قلبم آرزو میکنم همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن زودتر ازدواج کنن و همه ی کسایی که نی نی دار نمیشن همین روزا یه نی نی خوشگل بیاد تو دلشون و همه ی مستاجراهم خونه دار شن.آمین

خانوما ببخشید ولی پیرامون بحث باید بگم مردها هیچ وقت از رابطه داشتن نه سرد میشن نه خسته!

اگر هر روز تیپ خوب ظاهر آراسته داشته باشی سرد نمیشن که پس چجوریه  یه پیرمرد ۹۰ساله باز دنبال زن گرفتنه!؟

تو عقدم خیلی ها رابطه داشتن خیلی هم اوکی بودن ومشتاق تر از همون اول گفتم باید هرکسی جنبه وجو خانواده وهمسرشو بسنجه بعد با عقل ودرایت یکاری بکنه.وگرنه رابطه نیاز هر انسانی هست

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
دقیقا همینطوره بخاطره روحیه ی ما خانوماست . تو لحظه برقراری رابطه دقیقا همون لحظه همه ی این افکار م ...

کاملا احساس افسردگی میکنم و هیچ حسی به رابطه ندارم