2777
2789
عنوان

به نظرتون تو دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 120 پست
پدر مادرش شرایط منو نمیدونن و دلمم نمیخواد بدونن هیچ دلیل خاصی نداره پارسال اول سال عقد کردیم گفت پ ...

خیلی جدی خودت با شوهرت صحبت کن. 

بگو من دیگه نمیتونم ادامه بدم. یه تاریخ مشخص کن و بگو باید تا این مدت تو خونه خودم باشم. 

در غیر این صورت خدانگهدار.

پدر مادرش شرایط منو نمیدونن و دلمم نمیخواد بدونن هیچ دلیل خاصی نداره پارسال اول سال عقد کردیم گفت پ ...

عزیزم‌ خودتو سرزنش نکن شما کار خلاف شرع نکردی همسرت بوده و رابطه داشتی احتمالا مشکل ایشون چیز دیگه س کاری ب رابطه نداره باور کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا خودشون نمیگن که دختر مردمو عقد کردیم بیاریم سر خونه زندگیش؟

بهتره یه دورهمی داشته باشین و راجع به اینکه ما رسم نداریم انقدر دوران عقد طولانی بشه بهتره  تاریخ مشخص کنیم این دوتا جوون برن  سر خونه زندگیشون

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
عزیزم‌ خودتو سرزنش نکن شما کار خلاف شرع نکردی همسرت بوده و رابطه داشتی احتمالا مشکل ایشون چیز دیگه س ...

مشکلش اینه که بی مسیولیته و از مسولیت فرار می‌کنه

با اینکه می‌دونه من تو بدترین شرایطم

از ته قلبم آرزو میکنم همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن زودتر ازدواج کنن و همه ی کسایی که نی نی دار نمیشن همین روزا یه نی نی خوشگل بیاد تو دلشون و همه ی مستاجراهم خونه دار شن.آمین
کاملا احساس افسردگی میکنم و هیچ حسی به رابطه ندارم

قوی باش هیچ کدوم ما تو شرایط و موقعیت تو نیستیم ولی محکم باش.جدی صحبت کن باهاش و رابطه ممنوع 

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
مشکلش اینه که بی مسیولیته و از مسولیت فرار می‌کنه با اینکه می‌دونه من تو بدترین شرایطم

واقعا نمیخواد تو این گرونی وارد زندگی بشه کاملا مشخصه ولی بهتره تکلیفتون رو بزرگترها روشن کنن

اونا خودشون نمیگن که دختر مردمو عقد کردیم بیاریم سر خونه زندگیش؟ بهتره یه دورهمی داشته باشین و راجع ...

گفتن پاییز ولی حرف من اینه اون که می‌دونه من چقدر سختی میکشم خب چرا زودتر نباشه

از ته قلبم آرزو میکنم همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن زودتر ازدواج کنن و همه ی کسایی که نی نی دار نمیشن همین روزا یه نی نی خوشگل بیاد تو دلشون و همه ی مستاجراهم خونه دار شن.آمین
قوی باش هیچ کدوم ما تو شرایط و موقعیت تو نیستیم ولی محکم باش.جدی صحبت کن باهاش و رابطه ممنوع 

دیگه عمرا بذارم رابطه ای باشه

دیگه عمرا بذارم رابطه ای باشه

بذار بفهمه داشتن تو آسون نیست .کو تا پاییز هنوز بهاره؟؟!!.

عروسی میخواد بگیره؟

بذار بفهمه داشتن تو آسون نیست .کو تا پاییز هنوز بهاره؟؟!!. عروسی میخواد بگیره؟

منم همین میگم خب چرا ایقد دیر

آره میخواد عروسی بگیره

منم همین میگم خب چرا ایقد دیر آره میخواد عروسی بگیره

بهش بگو یه مراسم ساده بگیره وپولشو برای زندگیتون کنار بزاره یا ماه عسل خوب برین شاید قبول کنه اینجوری زوتر برید سرخونه و زندگیتون

بهش بگو یه مراسم ساده بگیره وپولشو برای زندگیتون کنار بزاره یا ماه عسل خوب برین شاید قبول کنه اینجور ...

پدر مادرش قبول نمیکنن جشن کوچیک یا ماه عسل باشه دلشون میخواد جشن خوب واسه بچشون بگیرن

راستی اینو نگفتم!! هر زمان که اراده کنه عروسی بگیره کل خرج باباش میده اصلا لازم نیس اون هزینه کنه!!

پدر مادرش قبول نمیکنن جشن کوچیک یا ماه عسل باشه دلشون میخواد جشن خوب واسه بچشون بگیرن راستی اینو نگ ...

پس دیگه چه مرگشه؟؟؟

خونه چی؟؟

من پدر شوهر ندارم نمیدونم چجوری هست.ولی اکثرا میگن خوبه اگر مهربونه یواشکی باهاش حرف بزن