از ته قلبم آرزو میکنم همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن زودتر ازدواج کنن و همه ی کسایی که نی نی دار نمیشن همین روزا یه نی نی خوشگل بیاد تو دلشون و همه ی مستاجراهم خونه دار شن.آمین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم خودتو سرزنش نکن شما کار خلاف شرع نکردی همسرت بوده و رابطه داشتی احتمالا مشکل ایشون چیز دیگه س ...
مشکلش اینه که بی مسیولیته و از مسولیت فرار میکنه
با اینکه میدونه من تو بدترین شرایطم
از ته قلبم آرزو میکنم همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن زودتر ازدواج کنن و همه ی کسایی که نی نی دار نمیشن همین روزا یه نی نی خوشگل بیاد تو دلشون و همه ی مستاجراهم خونه دار شن.آمین
اونا خودشون نمیگن که دختر مردمو عقد کردیم بیاریم سر خونه زندگیش؟ بهتره یه دورهمی داشته باشین و راجع ...
گفتن پاییز ولی حرف من اینه اون که میدونه من چقدر سختی میکشم خب چرا زودتر نباشه
قوی باش هیچ کدوم ما تو شرایط و موقعیت تو نیستیم ولی محکم باش.جدی صحبت کن باهاش و رابطه ممنوع
دیگه عمرا بذارم رابطه ای باشه
بذار بفهمه داشتن تو آسون نیست .کو تا پاییز هنوز بهاره؟؟!!. عروسی میخواد بگیره؟
منم همین میگم خب چرا ایقد دیر
آره میخواد عروسی بگیره
بهش بگو یه مراسم ساده بگیره وپولشو برای زندگیتون کنار بزاره یا ماه عسل خوب برین شاید قبول کنه اینجور ...
پدر مادرش قبول نمیکنن جشن کوچیک یا ماه عسل باشه دلشون میخواد جشن خوب واسه بچشون بگیرن
راستی اینو نگفتم!! هر زمان که اراده کنه عروسی بگیره کل خرج باباش میده اصلا لازم نیس اون هزینه کنه!!