2777
2789
عنوان

به نظرتون تو دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 120 پست
فکر میکنید همون موقع ری اکشن خانواده ها تغییر میکنه بخاطر حرف وحدیث مردم .

قطعا ری اکشن نشون میدن...ولی واقعا باید از یه جایی شروع کنیم و خودمون مقابل این عقاید غلط وایسیم...میدونم سخته اما باید کم کم حذف کنیم این حرف و حدیثارو

ما از همون اول عقد دائم بودیم و رابطه داشتیم ولی خیلی وقتا جفتمون سر اینکه باردار شده باشم استرس داش ...

چقدر منی

یکی بودیکی نبود.....دعا کنین زودتر کارمون بشه خونمون ساخته بشه 💑🏠عروسی بگیریم💃💃                            اتفاق های خوب بیفته برامون😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید بد نوشتم تو رابطه به احساس شما اهمیت میده

میگه دوس دارم تو هم از رابطه لذت ببری همش میگه تو چرا لذت نمی‌بری از رابطه

من چون از چشمم افتاده دیگه از رابطه باهاش لذت نمیبرم

از ته قلبم آرزو میکنم همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن زودتر ازدواج کنن و همه ی کسایی که نی نی دار نمیشن همین روزا یه نی نی خوشگل بیاد تو دلشون و همه ی مستاجراهم خونه دار شن.آمین
نمیگم پشیمون شده میگم چون هر وقت بخواد رابطه داره دیگه تلاشی واسه شروع زندگی نمیکنه با اینکه من چقد ...

دقیقا همه چی براش عادی شده شور شوقی برای شب عروسی نمونده که انتظارش بکشه 

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏

به نظرم اشتباهه تا زیر یه سقف ادم نرفته 

درسته زن و شوهرن ولی خب عقل حکم میکنه بری سر زندگیت بعد 

چون ممکنه حامله بشی 

چون ممکنه کار به طلاق برسه 

چون ممکنه کارش که انجام شد دیگه تلاش نکنه برای زودتر رفتن سر زندگی 

دقیقا همه چی براش عادی شده شور شوقی برای شب عروسی نمونده که انتظارش بکشه 

درسته همینطوره

از ته قلبم آرزو میکنم همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن زودتر ازدواج کنن و همه ی کسایی که نی نی دار نمیشن همین روزا یه نی نی خوشگل بیاد تو دلشون و همه ی مستاجراهم خونه دار شن.آمین

جالبه فرهنگمون،یه پسر از مجردی تا متاهلی هر هرزگی بکنه عیب نیست اما من دختر اگه با شوهرم توی عقد رابطه داشته باشم عیبه و زشته...

سالها قبل یکی از نزدیکانم از شوهر عقدیش باردار شد و نمیدونید چ کارا با این دختر نکردن تا مخفیانه سقط کنه و حتی شوهرش هم نفهمه باردار بوده،

اون موقع من بچه بودم ولی بزرگ که شدم تصمیم گرفتم هرطور شده خداقل یه قدم در جهت تغییر این فکر غلط بردارم...

اولین شخص هم خودمم،

اگر روزی خدایی نکرده قصد جدا شدن هم داشته باشم ،اجازه نمیدمکسی محکومم کنه 

عزیزم رابطه عی ک در حد معاشقه باشه ن بیشتر خدایی نکرده جدا شدی چی

ب هرچیزی فکر کنی جذبش میکنی، متاسفانه خانومای ایرانی معتقدن بعد از برقراری رابطه مرد سرد میشه ولی خب مردی ک بخاد اینطوری ول کنه بره بهتر ک تو همون عقد بدون بچه و دردسر بره

این کاربر حتی ذره ای به گفته های مردم اهمیت نمیدهد💆‍♀️
الان یقین پیدا کردم چون احساس میکنم اگه رابطه برقرار نمیکردم یه سال بلاتکلیف نمیموندم و شوهرم مجبور ...

بنظرم ربطی ب رابطه نداره

من ی سال ازدواج کردم رابطه هم داریم

تو عقدم.

شوهرم داره همه کار میکنه ک زودتر بریم خونمون

ب قول خودش اونجا راحتریم😁😁😁

یکی بودیکی نبود.....دعا کنین زودتر کارمون بشه خونمون ساخته بشه 💑🏠عروسی بگیریم💃💃                            اتفاق های خوب بیفته برامون😊😊
میگه دوس دارم تو هم از رابطه لذت ببری همش میگه تو چرا لذت نمی‌بری از رابطه من چون از چشمم افتاده دی ...

متوجه شدم سرد شدی نسبت بهش.

البته حسم میگ بخاطر بی مهری همسرت هستش زنها احساسی هستن زمانی که آرامش ندارن نمیتونن از رابطه حس رضایت داشته باشن چون دائم به مشکلات فکر میکنن ولی مردها تو هر شرایطی میتونن رابطه برقرار کنن

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
الان یقین پیدا کردم چون احساس میکنم اگه رابطه برقرار نمیکردم یه سال بلاتکلیف نمیموندم و شوهرم مجبور ...

عزیزم مثلا اگه عروسی کرده بودین و بعد رابطه داشتین قراربود شوهرت زودتر یه تکونی به خودش بده بنظرم مسئولیت پذیری ربطی به این چیزا نداره

البته این نظرمنه

عقد یعنی زن و شوهر رسمی من نمیدونم چرا بعضی ها میگن دوره شناخت!!!اگر قراره مرد با یه رابطه جنسی عروسی نگیره و بیخیال باشه که مشکل جای دیگس اتفاقا رابطه باعث دلگرمی و صمیمیت بیشتر میشه نه جدایی

ب هرچیزی فکر کنی جذبش میکنی، متاسفانه خانومای ایرانی معتقدن بعد از برقراری رابطه مرد سرد میشه ولی خب ...

منظورم از جدایی طلاق بود عزیزم

درسته من خودم ب قانون جذب اعتقاد دارم

اما دیگه زندگی بچه بازی نیست

یه وقت باهم نساختن یا فهمیدن ب درد هم نمیخورن

خواستن جدا بشه برای خود خانم بد میشه