2777
2789
عنوان

خیلی نگران آیندم. با این گرونی ها...منم یه زن خانه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3912 بازدید | 48 پست

من دلم برای همسرم میسوزه خیلی زحمت میکشه ولی هنوز همون پله ی اولیم از بس گرونیه

خیلی زندگیا سخته قبلا میشد با وام سنگین خونه خرید الان فقط پول پیش رو میتونیم اضافه کنیم 

واقعا کار کردن یک نفر انگار جواب نمیده 

ولی با وجود بچه  آدم چکار کنه نمیشه بریم بیرون کار کنیم🥲🥲

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر من شاغله ولی اصلا زندگی جمع کن نیست برا همین همه فامیل از ما جلوترن  یه زن اگه زن زندگی ب ...

اینو خدای خوب اومدی ...دختر خاله منم خانه داره ولی جوری مدیریت کرد که تونست دوطبقه خونه رو تکمیل کنه و دوتا هم بچه داره اصلا دهن ادم باز موند ولی کسی رو میشناسم درامد همسرش عالی ولی یه ریال پیشرفت نداشتن از بس زنه ولخرج 

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
اینو خدای خوب اومدی ...دختر خاله منم خانه داره ولی جوری مدیریت کرد که تونست دوطبقه خونه رو تکمیل کنه ...

دقیقا برا همینه میگن زن و زندگی

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

وقتی پولی نباشه چیو جمع کنه زن بدبخت

پس برن مرگ موش بخورن😐

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

منم همین حسو دارم.قبلا کار میکردم ولی به خاطر بچه هام ولش کردم😭خیلی ناراحتم گر چه شوهرم برامون کم نمی ذاره ولی چند ساله میخواد ماشینشو عوض کنه چون خیلی داغون شده و نمی تونه امسال اجاره مغازه ها سر به فلک کشیده😔😔😔بیچاره خیلی بهش فشار میاد قشنگ معلومه...

شرایط همه سخت شده

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️