2777
2789

میدونم الان میگید وظیفه شوهره خرجی رو بده زندگی تامین کنه ولی واقعااا  زندکی سخت و کمرشکن شده.خجالت میکشم از خودم نه هنری دارم نه کاری که پول دربیارمم 😔

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر من شاغله ولی اصلا زندگی جمع کن نیست برا همین همه فامیل از ما جلوترن 

یه زن اگه زن زندگی باشه خیلی بیشتر میتونه کمک حال باشه

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

اگر درست خوبه مثل ریاضی زبان عربی میتونی یکم بیشتر مطالعه کنی و ب بچه هایی ک ضعیفند کمک کنی 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

خجالت و بایددباعث و بانیش بکشه 😔

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 

سلام 

شاید هنر نداشته باشید 

ولی همینکه معرفت دارید جای تشکر داره 

خوشحالم میبینم چنین طرز فکری دارید 

انشاالله زندگی تون وفق مراد باشه 

خانم های نسل جوان تر باید شمارو الگو خودشون بدونند 

همش دنبال حاشیه های زندگی اند 

🌹 حال مرا نپرس وقتی که نیستی، هر وقت  آمدی من خوب میشم 🌹

برید سرکار

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است