2777
2789
عنوان

خیلی نگران آیندم. با این گرونی ها...منم یه زن خانه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3912 بازدید | 48 پست
وقتی پولی نباشه چیو جمع کنه زن بدبخت

دختر خاله من خودش شاغله  ولی ذره ای  پس انداز طلا نداره هر کی جای اون بود الان کلی پس انداز و طلا داشت  همش ولخرجی و غذای بیرون و خرج های بیهوده 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خانه دارم و یکی از دوستام شاغله 

نمیدونی چقد بد درمورد زن خانه دار صحبت میکنه

ولی همسرم میگ ب تو میگن زن ک با درآمد من داری زندگی درست میکنی و آرامش من و بچم فراهمه نه رفیقت ک هم خودش ، هم همسرش کار میکنن و هیچ آرامشی ندارن و بچشون هیچوقت مادر بالای سرش نیست

منظورم اینه هرکس ی توانایی داره شاید یکی بتونه کارِ بیرون و خونه رو باهم انجام بده یکی مثلِ من برای خانه داری خوب باشه

مهم آرامشِ ک تو زندگی باشه

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
دیگه گذشت زمانیکه زن بخواد پس انداز کنه یا صرفه جویی کنه، چون هر چقدر صرفه جویی کنه حتی یه پراید نمی ...

دقیقا همینه.

الان پراید حدود ۲۰۰ تومنه.

تقریبا اگه ماهی ۱۰ تومنه پس انداز بشه بعد از حدود ۲۰ ماه با فرض ثابت بودن قیمت پراید میشه خریدش.

که متاسفانه تورم ما اینقدر زیاده که ۲۰ ماه قیمت هیچی ثابت نمیمونه

تو باید طرز فکرتو درست کنی این.طرز فکر.کلا اشتباهه!

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
چون دخترخالت عاقله 

چی بگم عزیزم  طرز فکرا متفاوته   اگه عاقل بود بجا کافه رفتنا و دوره همی های بیهوده  الان پس انداز داشت   الان اینطوری مثل چی پشیمون نبود   همه چی برا انسان لازمه  سفر  رستوران  گردش   ولی چشم و هم چشمی  که باشه  همشو دود میکنه 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
منم خانه دارم و یکی از دوستام شاغله  نمیدونی چقد بد درمورد زن خانه دار صحبت میکنه ولی همسرم م ...

خیلی موافقم  با حرفتون   آفرین 

بعد هم هرکسی الان با توجه به شرایط خودش نظر میده اونکه خانه داره میگه خامای شاغل توی زندگی آرامش ندارن اونی که شاغله میگه خانه دارا اشتباه میکنن باید برن سر کار

شما با توجه به شرایط خودت تصمیم بگیر میتونی بری کار کنی تعلل نکن