2777
2789
عنوان

امشب مادرشوهرم گفت واستون پتو بالشت و لحاف اضافه میارم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1386 بازدید | 95 پست
خب همسرتون میپرسید برای چی؟ بعد مثلا میگفت میخوایم بعد از زایمان بیایم خونتون،همسرتون در جواب میگفت ...

عزیزم در ادامه نوشتم که چرا نمیخوام زیاد پیششون باشم ): 

مخصوصا اگه شوهرم نباشه واقعا شرایط سختی میشه

آخه چرا گلم؟چرا ناراحت شدی؟

چون میخواد به شوهرم  مثلا بگه که زنت  بلد نیست تولد بگیره 

در صورتی که همه ی کاراشو کرده بودم اولین ساله تو خونه ی مستقلیم 

دلم میخواست تنها باشیم 

ولی نذاشت

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب مادر شوهرم اومد خونه من با کیک‌ تولد پسرش  و مزاحمممون شد  و نداشت من با آرامش این ...

عزمزمه فدا سرت فرداااا دوتایی جشن بگیرید

واسه منم سر تولد همسرم تو عقد فتنه درست کرد زهرمارمون شد همسرمو دعوت کردم خونمون  سوپرایز کنم دعوا درست کرد که مارو دعوت نکردی 

عزمزمه فدا سرت فرداااا دوتایی جشن بگیرید واسه منم سر تولد همسرم تو عقد فتنه درست کرد زهرمارمون شد ه ...

پارسال تو عقد هم دعوا راه انداخت 

امسال یک مدل دیگه 

خواهر شوهرت چه مشکلی داره؟

منم اینجور اتفاق واسه یکی از نزدیکانم افتاد ولی مادر شوهر بیچاره چون یه پسرش معلولیت داشت همش فکر میکرد نوه اش هم ممکنه ارثی باشه بخاطر همین خیلی توجه میکرد ولی عروسش...🙈

پیش دستی کن  بگو چرا داریم . با خودمون بیاریم ؟؟ وقتی گفت کجا ؟ بگو خونه ی شما دیگه  ما ...

شاید مشکل از منه که عادت کردم همه کارامو خودم انجام بدم و زیر بار منتی نباشم 😁 واقعا هم واسم لذت بخشه وقتی تنهایی کارآمد میکنم 

می فهمم چی میگی من خودمم اونطوری بودم، هم بخاطر استراحت و اینا میگفتم، هم اینکه خیلی معذب میشم ولی م ...

آره راست میگی 

چیزی نمیشه گفت خودشون باید رعایت داشته باشن 

بجای کمک واست دردسر نسازن

عزیزم در ادامه نوشتم که چرا نمیخوام زیاد پیششون باشم ):  مخصوصا اگه شوهرم نباشه واقعا شرایط سخ ...

خب گلم بگید میخواید برید خونه مادرتون بمونید 

اگه هم براتون جور میشه واقعا برید 

بهتر از اینه که روزهای اول بعد از زایمان استرس اضافی داشته باشید 

ولی میتونید هم برای دلخوشیه اونا آخر هفته که تعطیله و همسرتون هست  برید خونه مادر شوهر بمونید 

چون میخواد به شوهرم  مثلا بگه که زنت  بلد نیست تولد بگیره  در صورتی که همه ی کاراشو ...

الهی

خب خانمی شما با این همه ناراحتی داری شانس بارداریتو کم میکنی درو باز نمیکردی شما که میشناسینش

خوبه واسه خودت راحتش کردی من روحیه ام اینطوری نمیسازه

منم دوس ندارم بیان تنهایی راحت ترم ولی نزدیکیه زیادی جدایی میندازه بینشون اینکارو میکنم تا شوهرم بیشتر بهم وابسته بشه و از اونا کنده بشه و جوابم داده واسه من... اگه بهم توهین کنن یا تیکه بندازن من هیچی نمیگم شوهرم قشنگ پودرشون میکنه

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750
الهی خب خانمی شما با این همه ناراحتی داری شانس بارداریتو کم میکنی درو باز نمیکردی شما که میشناسینش

من خونه نبودم مغازه شوهرم بودم اومد اونجا  مجبور شدم 

از بعد از ظهر زنگ زد جواب ندادم 

تازه از مدرسه اومده بودم برگه تصحیح می کردم 

بعدشم رفتم مغازه 

که نیاد خونه 

کارای تولد شوهرم هم دیشب انجام دادم کیک و شیرینی و کادو