2777
2789
عنوان

امشب مادرشوهرم گفت واستون پتو بالشت و لحاف اضافه میارم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 95 پست

امشب مادر شوهرم اومد خونه من با کیک‌ تولد پسرش 

و مزاحمممون شد 

و نداشت من با آرامش این شب رو جشن بگیرم فقط گریه تا حالا دارم اشک میریزم 

یعنی منظورم اینه که برام عجیب نیست 

چون من هر روز دارم گریه زاری میکنم دست از سر من و زندگیم برداره 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی بذار بیاد بنده خدا ذوق داره

اگه کمک باشه که دیگه عالی میشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
 اون اومد اینجا منو عصبی کنه اومد دعوا انداخت رفت

نقطه ضعفتو فهمیده متاسفانه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها مادرشوهر واقعا خیلی کمک میده من منکر نیستم از طرفی نوه اولش هست

ولی خودمم از پس کارام برمی‌آم همسرم و آبجی کوچیکم خیلی کمک دستم هستن 

ولی بشدت فضوله  مادرشوهر یعنی گاهی آسایشمو میگیره و این تو ذاتشه

میخواد از همه چی سر در بیاره

خودشم که بیاد دخترشم میاره و معلولیت ذهنی داره من میترسم واسه نوزادم بهش دست بزنه یا فشارش بده آخه زود عصبی میشه داد میزنه 🥺 

واقعا دعا کنین بتونم این وضعیت رو کنترل کنم 

ذوق داره

گناه داره بذ بیاد

کمکت هم هس

دیگ نهایت دو سه روز بمونه

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

بنده خدا میخواد کمک حالتون باشه.و خیلی زشته که سوالشو بدون جواب گذاشتین حتی وقتی دوباره تکرار کرده همسرتون بازهم جواب نداده‌.خیلی دلم براشون سوخت حداقل یه جمله تشکر میکردین و میگفتین نمیخوایم شما به زحمت بیوفتین..حرمت مادر پدرها رو نگه دارین نزارین دلشون بگیره.گناه دارن.

چرا عجیبه .  ینی چی ادم بعد از زایمان نیاز ب استراحت و ساکتی داره ن ک خونه بشه مثل مهمونسرا عجب ...

من حتی به مشاورمم گفتم گفت خودتو واسه مهمونای همیشگی آماده کن و به روی مهمونا نیار🤐

آخه منم آدمم زائو با کلی درد و شلوغی و روحیه حساس 

من کلا شانس نیاوردم تازه   دو هفته میشه که لک بینی دارم و دکتر گفته امکان  لانه گزینی هست یک فولیکول هم دارم 

اون از خداست است که بچه نشه 

تا بین منو شوهرم فاصله بندازه 

اهل جادو جنبل هم هست متاسفانه 

هر وقت میاد من و شوهرم بحثمون میشه 

چند بار هم کاغذ و مو و نخ و ... آینه شکسته تو خونه پیدا کردم 

بعد از رفتنش

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید