2777
2789
عنوان

دیشب با خبر شدم پسری که دوسش داشتم ، رفته با یه زن بیوه ازدواج کرده.

| مشاهده متن کامل بحث + 1657 بازدید | 51 پست

عیبی نداره توهم قسمت خودتو داری منم خودم طلاق گرفتم باپسرخالم ک۸ ماه از خودم کوچکتره ازدواج کردم

😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بهت میگم چرا با هم ازدواج کردن ببین اکثریت مردای مطلقه یا زن مرده با دختر ازدواج میکنن خب زنای بیوه و مطلقه هم که نمیتونن بی شوهر بمونن اونام پسرا رو با محبت جذب خودشون میکنن اگه موفق بشن پسره باهاش ازدواج میکنه دلیلش اینه . 

صمیمی ترین رفیق آقا پسر از اقوام دختر خانم بوده 

رفت و امد زیاد دارید با هم ؟ 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
بیوه؟؟؟ بعیده واقعا به همجنس بیاد از لفظ بیوه استفاده کنه 💔 نمیخوام جبهه بگیرم شتید به قصد نبوده ا ...

این فقط یک لفظه عزیزم 

من که انقدر ازش تعریف کردم 

به هیچ عنوان قصد توهین و تحقیر نداشتم

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
رفت و امد زیاد دارید با هم ؟ 

نه 

همشهری بودیم 

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
عیبی نداره توهم قسمت خودتو داری منم خودم طلاق گرفتم باپسرخالم ک۸ ماه از خودم کوچکتره ازدواج کردم

خوشبخت بشی عزیزم

چه اقای خوب و نجیبی هستن که رفتم سراغ همچین موردی. الان پسرا.....

تنها کسی که تو این تاپیک فهمید این موضوع رو 

شما بودی 

چون شهید گونه زندگی میکرد 

ازدواجشم ایثار بود 

من بهت میگم چرا با هم ازدواج کردن ببین اکثریت مردای مطلقه یا زن مرده با دختر ازدواج میکنن خب زنای بی ...

اتفاقا زنی که با پسر ازدواج میکنه بُرده پسره چون پسره دلش مرایم عروسی میخواد واسه خانمش عروسی خوبی میگیره ولی اگه مرد با دختر ازدواج بکنه کمتر پیش میاد واسه دختره عروسی بگیره میگه عیبه

انشالا که خیره......

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  
همه حق زندگی کردن دارن عزیزم  اینکه ایشون با خانوم که یه بچه دارن ازدواج کردن دلیل بر این نیست ...

منم بحث بیوه بودنش رو نکردم برادرم با یه مطلقه زندگی میکنه چقدر هم خوشبختن

از لحاظر ارزش گذاشتن بر عشق و دوست داشتن بینشون رو گفتم که رفته بعدش با دیگری.

خوشبخت بشی عزیزم

مرسی

😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
خب بیوه یعنی شوهر مرده توهینی نیست 

خب یعمی چی شوهر مرده 

ببیتید پا جقدر زن ستیز هستیم  همسر طرف فوت کرده ما میگیم بیوه و این نشون میوه مرد سالاری رو ...

ایشون بعد فوت همسرشون  مجرد حساب میشن نه بیوه💔💔 این طرز بیان  خیلی ناراحت کننده هست   تازه ما خودمون همجنس هستیم وای به حال ما 

چه توقع از نردان جامعه.... که از یک  خانم با این شرتیط حمایتت کنن وقتی ما لیاقت رو در ازدواج با یک فرد باکره نیدونیم چه توقعی واقعا💔💔💔💔