2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای سرتون ؟هر روز سردرد دارید؟

کل سرم و البته بیشتر قسمت پیشونیم 

وقتی سرما بخوره درد شدید تر میگیره 

کلا پاییز و زمستون یع درد خفیفی دارم هوای سردی ولی وقتی پیشونیم یا سرم سرما بخوره دردش خیلی شدید میشه

برای میگرنم بوتاکس میزنم اما سر سینوزیت دهنم صاف شدهمخصوصا که پولیپ بینی هم دارم و با موتور هم بیرون ...

سردردتون چه شکلیه ؟چطوری تشخیص میدی که سردرد مربوط به میگرن با سینوزیت ؟

سردردتون چه شکلیه ؟چطوری تشخیص میدی که سردرد مربوط به میگرن با سینوزیت ؟

مشخصه 

سردرد میگرن حساسیت شدید به نور و صدا و بو پیدا میکنم . غذا میبینم حالم بهم میخوره . از بد غذا خوردن یا سر و صدا یا بوی عطر تند و سیگار شروع میشه معمولا .‌.. قبل شروع شدنش هم کامل میفهمم .‌چشم و سرم ذوق ذوق میکنه 

سینوزیت هم با آبریزش بینی و خلط و سنگینی صورت شروع میشه .‌ من چون رینیت بینی و آسم آلرژیک دارم اینا همش باهم شروع‌ میشه روانیم‌ میکنه 

یه داروی آلمانی میخورم .‌ خیلی عالیه . تو ایران نیست دیگه . مامانم برام میاره .‌بدیش اینه بعد یه ماه از باز شدن درش فاسد میشه 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩