2777
2789
عنوان

دیشب با خبر شدم پسری که دوسش داشتم ، رفته با یه زن بیوه ازدواج کرده.

| مشاهده متن کامل بحث + 1657 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بحث بیوه بودنش رو نکردم برادرم با یه مطلقه زندگی میکنه چقدر هم خوشبختن از لحاظر ارزش گذاشتن بر ...

ایشون گفتن فقط یه گزینه مثلا شما به عنوان یه خانم به همه خاستگار هاتون حس عاشقانه دارید؟؟؟؟؟

خب یعمی چی شوهر مرده  ببیتید پا جقدر زن ستیز هستیم  همسر طرف فوت کرده ما میگیم بیوه و این ...

فقط یه کلمه س مثه متاهل مجرد مطلقه اینا 

این کلمه چیزی از ارزش زن کم نمیکنه 

زن انقد مشکلات داره ک این کلمه توش گمه و اینم دال بر بی ادبی نیست 

فقط یه کلمه س مثه متاهل مجرد مطلقه اینا  این کلمه چیزی از ارزش زن کم نمیکنه  زن انقد مشک ...

لفظ بیوه مطلقه زن ستیزانه هست درواقع مجرد و باکره میشه شیکه بیان صحیح...

حالا ما فعلا از یه کلمه شروع کنیم و خودسازی خودمون... تا بررسی مشکلات و گرفتاری های بزرگتر 

من بهت میگم چرا با هم ازدواج کردن ببین اکثریت مردای مطلقه یا زن مرده با دختر ازدواج میکنن خب زنای بی ...

سلام اینطوریاهم نیست بامحبت هرچی قسمت باشه همون میشه من پسرخالمو یک بار اونم وقتی ۷ سالش بود دیده بودم چون تو روستا زندگی میکردن زیاد روستا نمیرفتیم بعد۱۷ سالگی که طلاق گرفتم یک ماه بعد طلاقم رفتیم روستا برای این که اسم ازگل قبلی را از شناسنامه حذف کنیم  ازدر خونه که رفتم بیرون دیدم یه پسر نشسته بیرون جلو در روبروییمون ساعت ۷ صبح بعد اونموقع عین الان نبود که بخوای دوست بشی اگرم بود من از این جور چیزا خوشم نمیاد پسرخالم هم زل زده بود به من هوا بارونی بود و زمین گلی یه جور نگاه میکرد دست وپامو گم کردم یه لحظه میخاستم بخورم زمین مامانم گرفت بعدا خودش تعریف میکنه میگه اون روز نرفتم خونه تا شب پلاس بوده جلودر تامن برگشتنی منو ببینه منم که رونمیدادم اصلا نگاهش هم نمیکردم بعد دوسه روز با مخالفت خانوادش اومد خاستگاری فقط قسمت ودریاب توشوهر قبلیم بابام یه خونه داده بود بهمون توش زندگی کنیم انقدر محبت میکردیم به ازگل مورد نظر عین خیالش هم نبود بعد طلاق گرفتم

😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤