2777
2789
عنوان

دیشب با خبر شدم پسری که دوسش داشتم ، رفته با یه زن بیوه ازدواج کرده.

| مشاهده متن کامل بحث + 1657 بازدید | 51 پست
آن شاالله توهم سفید بخت بشی عزیزم

ممنونم مهربون 

با خوندن پیامت لبخند زدم

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم خیلی خانومی که براشون آرزوی خوشبختی میکنی  خیلی زود فراموشش میکنی و یه مورد خیلی بهتر می ...

مممنونم عزیز دلم 

حرفت حالمو بهتر کرد 

ان شاءالله 

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
عزیزم مگه تو دوسش نداشنی

چرا 

ولی خب 

میدونم خیلی خانم خوبی قسمتش شده 

پس خوشحالم 

چجوری آشنا شدن باهم ؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
دیگه هر کی میره دنبال کسی که لایقشه لیاقت تو رو نداشته ارزو خوشبختی کن براش همین

همه حق زندگی کردن دارن عزیزم 

اینکه ایشون با خانوم که یه بچه دارن ازدواج کردن دلیل بر این نیست لیاقت به دختر مجرد رو نداشتن💔  ازدواج قسمت هست 

چجوری آشنا شدن باهم ؟

صمیمی ترین رفیق آقا پسر از اقوام دختر خانم بوده 

ایشالا همتون خوشبخت شید

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

همه حق زندگی کردن دارن عزیزم  اینکه ایشون با خانوم که یه بچه دارن ازدواج کردن دلیل بر این نیست ...

بچه نداره