2777
2789
عنوان

روتین پوست چرب معرفی کنین و تجرمه مو درمورد جوش بشنوین

| مشاهده متن کامل بحث + 3932 بازدید | 111 پست
من خودم ساین اسکین میزنم و راضیم ولی پیکسل زیاد تعریف کردن تو این تاپیک و گفتن از ساین اسکین بهتره ا ...

اره شنیدم اینارو لافار بخاطر قیمتش خیلیا نمیخرن ولی خیلی ازش تعریف میکنن پیکسل هم خوبه میگن

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
عاره یه بلاگر تعریفش میکرد شوینده نوترژینا هم انتخاب بعدیمه اونم تعریف کردن

نوترو حرف نداره من استفاده نکردم البته ولی همه میگن 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم انشالله توام همیشه حال دل و پوستت خوب باشه😍🌹🌹

فداتشم الهی آمین گل😍😍

حالا میرم قیمت بگیرم خداکنه زیاد گرون نباشه

انشالله لطفا لافارم قیمت گرفتی تاپیشو بزار منم منتظرم تموم بشه ضدافتابم بگیرم ممنون عزیزدل