2777
2789
عنوان

چرا پریود نمیشم منننن

379 بازدید | 41 پست

بیست وسوم باید پریود میشدم نشدم 

اولین بارمه اینطوری تاخیر افتاده 

همیشه تقریبا مرتب بوده بهمن ماه ۲۲ بوده

اسفند شد ۲۰

فروردین ۲۳ 

الان اردیبهشت هم ک تموم شد ونشدم

باردار نیستم مطمنم منفی بوده

فقد یکم حالت درد پریودی میگیره و ول میکنه گاهی

دکتر زنان رفتم ۴ تا آمپول پروژسترون داد و سفالکسین

من چه مرگمهههههه تجربه شو داشتین؟

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداری شاید بخاطر استرسه

استرس خیلی کم ، بخاطر ی مسئله ای هم یکم افسرده شدم عصبی شدم ، بشدت هم لاغر شدم نمیدونم از چیه

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
دم نوش زعفرون بخور 

قرص شو داده روزی دوتا بخورم ولی فایده ندارههههه..من همیشه پاهام سرما دربیاد یا رطوبت پریود میشم این روزا هر چقد رفتم تو آب و اینا وسیله سنگین برداشتم نشد ک نشد

عزیزم من خودم تو این فصل قشنگ هورمونام بهم میریزه ماه پیش یطرف بدنم بیحس شده بود از این بهم ریختگی لعنتی کلی عذاب کشیدم با دو هفته تاخیر پریود شدم این ماهم تاخیر داشتم باز با کلی جوش سر دردو اینا که همش از بهم ریختگی هورمونام هستش،شاید برا شما هم همین باشه آمپولا رو بزنی نهایت یه هفته نشده پریود میشی

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
تنبلی نداری؟

نمیدونم..اولین باره اینجوری شدم دکتر سونو هم ننوشت گفت امپولاا رو بزن ده روز دیگ بیا

بابا تو ک خوبی من دو ماه پریود نشدم و با زور دمنوش بابونه شدم حتی زعفرون هم روم اثر نداشت

فقد بابونه؟ روزی چند لیوان؟