2777
2789

ولی نمیدونم چیکار کنم کجا برم تنهایی اصلا، چون تاحالا بیرون نرفتم جایی هم بلد نیستم، کافه و اینا که خوش نمیگذره بری بشینی یچی بخوری تنهایی برگردی که چی

کجا برم چکار کنم پول هم ندارم خرج زیاد کنم مثل مرکز خرید و... 

از بیرون رفتن متنفرم ولی الان دلم همش بهونه میگیره 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق تنهایی تفریح کردنم 

سینما میرم

رستوران میرم

کافه میرم

کنسرت میرم

تئاتر میرم

دوچرخه سواری میرم

خرید میرم

قدم زدن تنهایی اوووووف نگم برات

و همه و همه 

کلی عشق میکنم 😍🫶🏼

وتقعا کجا ها میزی

اره خیلی حال میده من پیاده میرم بعد لکثرا میرم کافه یه چیزی می گیرم بعد دوباره یه مسیری رو راه میرم یا میرم جایی میشنیم روی نیمکتی چیزی 

کلی با خودم فکر میکنم کلی با خودم حرف میزنم 

من خودمو توی بیرون رفتن به هزار تا دوست ترجیح میدم

من عاشق تنهایی تفریح کردنم سینما میرم رستوران میرمکافه میرمکنسرت میرمتئاتر میرمدوچرخه سواری میرم خری ...

وای دقیقا اصلا انقدر حال میده منتها من اینقدر پول ندارم🤣ولی در حد قدم زدن کافه رفتن خیلی خوبه واقعا

اره خیلی حال میده من پیاده میرم بعد لکثرا میرم کافه یه چیزی می گیرم بعد دوباره یه مسیری رو راه میرم ...

چه جالب من خونه تنهام خیلی عالی با برنامه پیش میرم شادم کارام را انجام میدم ولی بیرون خوش نمیگذره بهم

🥰🥰

وای دقیقا اصلا انقدر حال میده منتها من اینقدر پول ندارم🤣ولی در حد قدم زدن کافه رفتن خیلی خوبه واقعا

معرکه‌ست 

من برعکس دیگران نمیتونم یه نفر یا چند نفرو دم خودم بکنم 

و کلا رو اعصابمه کسی بیاد هی بخواد بگه نه اینجا نریم نه فلان کارو نکنیم وای راه رفتیم خسته شدم من فلان فیلم و رستورانو دوست ندارم ساز مخالف بزنه

خودم و خودم باهم کلی عشق میکنیم😍🥰