2777
2789

دوستان عزیز من از وقتی مجرد بودم وسواس تمیزی و نظم و انضباط داشتم ازدواج کردم شدید تر شد اوج لذت و آرامش و تو تمیزی میبینم

ما فقط خودمون رو درک میکنیم بیاید دوست دارید دور هم باشیم 

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

میدونم این ساعت نی نی سایت خلوت هست اما من کاربر اجه چند ماهی یه بار میام و صبح زود زود

چون رأس ساعت 10خواب میشیم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عالی...شمابچه هم داری گلم

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
فکر کردم راه حل میخوای😐

راه حل که دیگه اینقدر تمیز و مرتب و منظم وسواسی هستم که

تا حالا به یاد ندارم تو سینگ و ماشین ظرفشویی م پر ظرف باشه تازه عادت دارم ماشین ظرفشویی رو خالی میشورم و با دستمال پاک میکنم باز میزارم هوا بره باکتری نگیره

چه عالی...شمابچه هم داری گلم

بله دوستم یه پسر که 9،سالشه

از وقتی به دنیا آوردم که 17سالم بود بشدت تمیز و مرتب و منظم بودم که هرجایی دعوت میشدم لذت میبردن از بچه داری م

از نظم تو خونه پوشک بچه تعویض

به خودم و شوهر و پسرم خیلی خیلی زیاد میرسم جوری که هرکس بیاد فکر میکنه آماده شدیم بریم مهمونی

خب اون تمیزیه وسواسی ندیدی هنوز😂

البته مرز وسواسی و تمیزی خیلی به هم نزدیکه و گاهی باهم اشتباه گرفته میشه .

یکی از اقوام من وسواسی شدیده خودشم میگه ولی همه میگن تمیز چون خب واقعا وسواسی ها خونشون تمیزه

سلام 🌷

بله دوستم یه پسر که 9،سالشه از وقتی به دنیا آوردم که 17سالم بود بشدت تمیز و مرتب و منظم بودم که هرج ...

خدابهت قوت بده عزیزم...منم دوسدارم مثل شماباشم تمیز...کثیف نیستم ولی خیلی پیش اومده ک ظرفام بمونه واینا ازوقتی بچم اومده چون شبا نمیخوابه ونیم ساعت یبار بیدارمیشه واسه همین روزا مثل جنازه شدم ودنبال فرصتم که بگیرم بخوابم

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
البته مرز وسواسی و تمیزی خیلی به هم نزدیکه و گاهی باهم اشتباه گرفته میشه . یکی از اقوام من وسواسی ش ...

نه فکر میکنی

من وسواسی زیاد دیدم که اتفاقا کثافت کاریای خودشم داره ولی تقریبا همه میگن واس چ تمیزه

همه چی تعادلش خوبه دیگه

نه بیخیالی خوبه نه زندگیو وقف تمیزی کردن

یذره میکروب و باکتری واسه سلامت بدن و سیستم ایمنی لازمه

من یتوکل علی الله فهو حسبه💚

من خیلی تمیزم اما یه مشکلی با غذا خوردن دارم. هر وقت چیزی میخورم نمیدونم چرا یکمش و آخر میریزم روی لباسم😭مدام دارم لباسا خودم و میشورم. واقعا نمیدونم چجوری این خصلت و از بین ببرم. غذام میریزه

از وقتی ازدواج کردم کلا لباس های راحتی خونه رو شیک و ست سفارش میدم یا میخرم

اونقدر شیک که با لباس بیرون فرق داره

لباس خرید کیف و کفش خرید

لباس و کیف و کفش مهمونی

لباس و کیف و کفش وقتای که سه تایی میریم گردش بستگی به فضا و مکان

کف خونم که بهتر بگم چون هیچی پهن نمیکنم بجز یه میز غذا خوری چینی زمینی دارم که بخاطر اون قسمت غذا خوری رو یه فرش 6متری براش انداختم

خلاصه دمپای..پاپوش.انواع جوراب گذاشتم هر کدوم راحت تر هستن استفاده کنن

مثلا من واسه آشپز خونه و بیرون دمپای دارم

موقع خواب جوراب می‌پوشم

معمولا تا خانم های مثل خودم نباشن درک نمیکنن که چرا یا شاید بگن زیاده روی ولی من به خودم میرسم شادم تمیزی و نظم برام آرامش خاطر میاره به هیچ وجه مشکلی برام پیش نیاورده

بعضی وقتها حق میدم درک نکنن

همانطور که من همسایه و دوستم رو درک نمیکنم

چرا تو بعضی کارای خونه افتضاح شلخته میشه

با اینکه معمولا تمیز و مرتب همه جا ولی تو چندتا چیز بشدت شلخته است