هاله کاذب همون اول اول که میزنی میندازه ؟؟؟،من یکی دو روز مونده به موعدم الان بی بی زدم هاله به شدت محو داره تو عکس به هیچ عنوان نمیوفته به شدت محو ولی دقت کنی معلومه کیا تجربه داشتن ؟ همون دو دقیقه اول افتاده ولی به زوووووووور دیده میشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾
تو تاپیک قبلیم همه گفتن منفیه دل خوش نکن مدیکور یه هاله خودش داره و .... راست میگن منو همسرم جفتمون مشکل داریم هیچ دارویی هم استفاده نکردم از بعد سقط پوچم الان۶ ماهه 😭😭 تو عکس اصلا نمیوفته
اره سفیده شاید یک درصد از صد در صد صورتی باشه اینقدر محو رنگش نمیتونم تشخیص بدم چهار ساله بی بیچک میزنم اینجوری ندبدم یا کااااملا منفییی منفی یا اینکه مثبت شده یه بار پرررنگ که پوچ بود
اره سفیده شاید یک درصد از صد در صد صورتی باشه اینقدر محو رنگش نمیتونم تشخیص بدم چهار ساله بی ب ...
انشالا هرچیزی که صلاحته گل
ببخشیدا برای من هر سری که میزنم اینطوری میشه و تو نور مشخص میشه و هر سری منفیه اگه میتونی بازش کن دقیق تر نوارشو ببین
انشالا که زود زود یه نی نی سالم و صالح بغلتو پر میکنه 😍
اگا از موعدت گذشت و پری نشدی برو از
۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾