2777
2789

سلام 

برادرشوهرمن هرهفته معمولا با دوستاش بیرونه صبح میرت تا شب کوهنوردی و طبیعت و.... و بساط همه چیم به راهه🥂🥂🥂🥂

خب تااینجاش به من ربطی نداره ولی جدیدا هی به شوهرم میگه بیا باهم بریم خوش میگذره و فلان 

شوهرمن ازوقتی ازدواج کردم بدون من خونه مامانشم نمیره همیشه میگه همه جاباهم بریم یه مقدارم حساسه ک مثلا تنها بیرون نرو با دوست مجرد بیرون نرو و....

منم کاملا جدی امروز خونه مادرشوهرم چون بحثش پیش اومد به شوهرم گفتم فلانث جان آدم هرجا میره با خانوادش میره 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با بیرون رفتنش مشکلی ندارم ولی همسرم ازاول جا انپاخته که نه بیرون نرو با دوستات با فلانی نگرد با این مباش با اون حرف نزن فلان جا نرو محیطش خوب نیست و.....

خودشم رعایت میکرد ولی حالا داره شل میکنه 

ازاونورم جاریم گفت میخوای دست و پای شوهرتو ببندی مرد هرجا دلش بخواد میره 

گفتم نه والا دست و پاشو نبستم هرکسی زندگی خودشو داره

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
من با بیرون رفتنش مشکلی ندارم ولی همسرم ازاول جا انپاخته که نه بیرون نرو با دوستات با فلانی نگرد با ...

جاریت حسوده خپا شاهده فشار میخوره شوهرت ادم حسابیه

با شوهرت بدون دعوا منطقی حرف بزن تذکر بده بگو همونطور من تا الان ب احترام زندگیمون و خودت دست ب این کارا نمیزنم توعم نزن

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
هر دوتا اشتباهه هم شوهرت از اونور بوم افتاده هم برادر شوهرت

اره واقعا کارشوهرمنم اشتباهه مثلا من هیچ وقت تفریح های خانومانه رچ نرفتم میگه هرجا میخوای با هم میریم

وقتی من اجازه ندارم برا من بده خودتم نرو پس

منم به شوهرم امشب گفتم بخوای هی با این و اون بری بیرون منم با دوستام میرم گفت حالا کی خواست بره گفتم پس قشنگ نه بگو این همه اصرار نکنه

حالا جدای اینا کلا دوستای برادرشوهرمم نرمال نیستن میترسم بره خودشم مثل اونا باشه اونا دیگه ممکنه دورهم یچیزیم بکشن🤦‍♀️

بدممم میاد از رفیق بازییییییی بدمممم میاد برادر شوهرت یه چک افسری میخواد

حالا همه قیافه گرفتن من اونجوری گفتم حالا ازلج من بیشتر اصراز میکنه ازاین به بعد

جاریت حسوده خپا شاهده فشار میخوره شوهرت ادم حسابیهبا شوهرت بدون دعوا منطقی حرف بزن تذکر بده بگو همون ...

آره باید باهاش حرف بزنم خب اونام بدتر ک هی فلانجا قشنگه بیا بریم شوهرمم سکوت هیچی نمیگفت تا من حرف زدم دهن همه بسته شد

اوه ینی اون برادرشوهرت زن هم داره؟ شاید زنش میخواد اینا دوتا با هم برن خیالش راحت باشه چون اونکه جلو ...

اون زنش خودشم همه جا تنهایی میره فک نکنم خیلی براش مهم باشه مثلا دوسه روز باخواهراش میبینی رفتن سفر نیست خانوما باهم میرن

برادر شوهر سابقم دقیقا همین کار با برادرش کرد اینقدر بردش بیرون اینقدر از من و دخترم دورش کرد اینقدر غرق فساد شد که الان سینه قبرستون خوابه و هنوز داره لذت میبره از هر چیزی که به جا گذاشت پدر دخترم ...هر چی به عقب نگاه میکنم میبینم خودم شل گرفتم .من بشم تجربه برات محکم وایس تو روی هر کی وارد حریم خصوصیت شد اصلا نگو ناراحت میشن ...با سیاست به مادرش یا بقیه بگو شوهرم مرد مرد زندگیه این کارا مال آدم نکرده اگه شوهرم بیاد ینی من شوهر ندارم...نمی‌دونم حرفهای اینطوری دیگه

برادر شوهر سابقم دقیقا همین کار با برادرش کرد اینقدر بردش بیرون اینقدر از من و دخترم دورش کرد اینقدر ...

آره اگه اجازه بدم یکبار بره میبینه همش خوشگذرونیه دوباره هم میره