2777
2789
عنوان

پوسته‌پوسته شدن بعد عمل بینی

164 بازدید | 25 پست

من تقریبا یک ماهه عمل کردم و وقتی چسبو‌ تو حموم میکنم انقد پوست دماغم ناجور شده،.پر از سیاهی و جای چسب و پوسته های مرده و لزج و چسبناک و من کلا پوستم چربه و با چرب بودنش پوسته زیاد داره قبل از عمل هم همینجوری بود و الان نمیتونم تمیزش کنم چون واقعا دردم میاد مخصوصا قسمت نوک بینیم که غضروف گذاشتن دستمال میکشم بهش جونم در میاد فقط بعده حموم سریع خشک میکنم پوستمو و چسب میزنم 

چیکار کنم شما پیشنهادی دارید؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید وقتی از حموم دراومدی وقتی چسبت رو دراوردی با گاز استریل و سرم نمکی ک بینیت رو شست و شو میدی ده دقیقه پوست روی بینیت رو تمیز کنی

سمت نوک بینیت نرو

بعد از ۱۰ دقیقه چسب رو بزن

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
طبیعیه عزیزم.من با تونر صورت پاکش میکردم.ولی دکتر میرفتم با پنبه ی الکی پاکش میکرد

تونر اصلا نباید استفاده کنید

پوست بینی حساسه نباید مواد شیمیایی بهش بخوره

دکترم بهم گفت صابون زیاد بزن و کمی ماساژ بده و بعداز شست و شو و خشک کردن با پد الکلی بهش روش تازمانی که کامل تمیز بشه ولی اروم بکشی خیلییی الان بینی حساسه خدایی نکرده خط نیوفته 

بعد از ۱۰ دقیقه بزن چسبو

تونر اصلا نباید استفاده کنیدپوست بینی حساسه نباید مواد شیمیایی بهش بخوره

من اوایلش استفاده نمیکردما بگم اینو.بعد از دو ماه خورده بود.چون چون دوماه فقط دکتر دست به بینیم میزد.پاکش میکرد با الکل.بعدش دیگه خودم.

من روی بینیم رو تمیز میکردم..الان ۴ ساله گزشته از عمل

من الکل زدم یه بار چقدرم سوخت😭😂

الکل نزن اصلا

چون الکلی ک دکترا استفاده میکنن ی نوع دیگه س

خیلی پوست حساسه فقط با سرم نمکی پوست بینیت رو تمیز کن و گاز استریل