2777
2789
عنوان

شما هم خواهر شوهرهاتون بي عاطفه و خنثي هستند ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 63 پست
عزیزم اگه تا ب حال دعوا مرافعه نداشتین  و فقط مشکل همین مسئله اس  باید بدونین بعضیا شخصی ...

مطمين هستم از قصد ميكنه. زنگ ميزنم مثلا تولدش رو تبريك بگم بر نميداره ولي شوهرم زنگ بزنه حرف ميزنه. دعوت نميكنه. قرار بود يكبار بريم شهرشون گفت بريد هتل. در حالي كه شوهر من رو تنها راه ميده. مطمين هستم بدجنس هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالته پس.  مادر شوهرت خوبه؟

سر دسته فتنه ها خودشه الان نمیتونه راه بره نمیتونه بدون دستگاه اکسیژن ساز نفس بکشه ولی بازم آدم نشده همه بچه هاشو اون مجرد نگه داشته نمیذاره ازدواج کنن فقط میخواد همه به این برسن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
شوهرت چي؟ كاش شوهر منم خنثي بود. بچه چي؟

شوهرمم خنثی فقط با داداش بزرگش ارتباط داریم

شوهرم ب داداشش گفته اگه مردم حق ندارن بیان حتی نمیخوام بدونن قبرم کجاس

رسیده پیری ام قبل از جوانی...تمام آرزوهام بردلم ماند😔
اشتباه از شوهرته که تنهایی میره

اره مطمين هستم به خاطر شوهرم اينها پر رو شدن. البته اوائل ازدواج شوهرم باهاشون خيلي حرف ميزد و اونها به ظاهر ميگفتن ما با سحر مشكلي نداريم. ولي شوهرم الان خودش ميره سر كار بهشون دنگ ميزنه و اصلا براش مهم نيست اونها با من و بچم سرد هستند 

خوش بحالت. چيكار كردي كه برات مهم نيست؟ كاش منم حرص نخورم. شوهرت چي خودش ميره؟

مهم نیستن برام عزیزم. سالی یبار زنگ میزنن یا پیام من همونم نمیزنم. عید و عید زنگ میزنم بهشون . خونشونم نمیریم چون خونمون نمیان.شوهرم قهره باهاشون. درکل فکرمو درگیر هیچ بنی بشری نمیکنم 

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
مهم نیستن برام عزیزم. سالی یبار زنگ میزنن یا پیام من همونم نمیزنم. عید و عید زنگ میزنم بهشون . خونشو ...

خوب اخه خوبيش اين هست كه شوهرت هم قطع رابطه هست ولي اگر شوهرت باهاش رفت و امد داشت فكرت بيشتر مشغول بود و از دستشون حرص ميخوردي 

خوش به حالت استاتر کاری بهت ندارن تو هم آدم حسابشون نکن مگه چند بار میخوای زندگی کنی که به فکر اونایی

فکر میکنی اگه باهات صحبت کنن و رفت و آمد کنن احساس خوبی داری نه عزیزم وقتی ذاتشون مشکل داره چه ارتباط بگیرن چه نگیرن برات مشکل ایجاد میکنن چه بهتر که حذف بشن از زندگیت 

سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه
خوش به حالت استاتر کاری بهت ندارن تو هم آدم حسابشون نکن مگه چند بار میخوای زندگی کنی که به فکر اونای ...

درسته كاملا. ولي شوهرم ميخواد همش بچسبه بهشون. كادو بفرسته. مسافرت بره پيش خواهر افريتش و …..

من دوست داشتم كه شوهرم متوجه كارش باشه

بله😂حالا به عروسیمم نیومد😍 این خودش میگه بچه سر راهیم تو اونارو ندید بگیر سالی یبار راهمون بیفته اونورا

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

هفت تا دارم نه خوبند 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.