2777
2789

حالم از خاتواده شوهرم بهم ميخوره. از اول ازدواج هيچوقت فكر نكردم كه خانواده داره. انگار از پرورشگاه اومده. يا من كه مخصوصا براي اينكه لج من رو در بيارن سرد هستند. يكيشون كه زنگ ميزنه خونه فقط با شوهرم حرف ميزنه. زنگ ديدم بهش تولدش رو تبريك بگيم نوشته برام يكهفته ديگه زنگ ميزنم با اينكه بيكار هست و همش سرش تو گوشي. 

با بچم تا حالا تلفني هم حرف نزده. يكبار گفتم تصويري كن بچه ها ببيننت گفت بلد نيستم. ادمهاي مزخرف بي عاطفه كه فقط خودشون رو قبول دارن و انسان نيستند. جالبه كه خودشون رو خيلي هم قبول دارن. اگرم محل نزارم حتي براي چند سال اون هم محل نميزاره. باهاشم چند سال پيش حرف زدم و فايده نداشت. شوهرم هم اصلا براش مهم نيست و چون خواهرهاش سياست دارن فكر ميكنه اونها با من خوب هستن. مثلا به شوهرم زنگ ميزنن ميگن سلام به خانمت برسون. همه اين كارها رو هم ميكنن كه حرص من رو در بيارن. نقطه ضعف من رو فهميدند و ازش استفاده ميكنن. تا حالا دعوت نكردند. خيلي رسمي هستند. سالي يكبار هم زنگ نميزنن. حالم ازشون بهم ميخوره. 

شما هم خانواده شوهرتون به بدي مال من هستند؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگم توقع نداشته باش ناراحت که نمی شی؟عزیزم نمی تونی کسیو مجبور کنی که به زور دوست داشته باشه تازه بخاطرش بهش بگی کثافت😐

میشه دعا کنید دختر کوچولومو سالم بغلم بگیرم و بتونم خوب و صالح تربیتش کنم❤ماهنی کوچولوی مامان🦋💗خدا می دونه چقدر منتظرم تا تو بغلم بگیرمت و عطرتو حس کنم  

منم همین جور 

اما برام مهم نیستن 

دوست داشتم حداقل با بچه هام مهربون تر باشن که اونم نیستن ،بازم مهم نیست

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
بگم توقع نداشته باش ناراحت که نمی شی؟عزیزم نمی تونی کسیو مجبور کنی که به زور دوست داشته باشه تازه بخ ...

احترام تو خانواده واجب هست. به خاطر برادرشون كه ميتونن كمي ادم رفتار كنن. صد در صد برادرش هم دوست نداره كه با خانمش اين برخوردها رو داره: تا حالا دعوت نكرده. من رو دوست نداره بچه من چي؟

خوبن 

سرت درد میکنه مگه .بی اهمیت باش از خداتم باشه 

دور بمونن و شکر کن فقط😶

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚