خب دنبال ۴تا تاپیک بدرد بخورم ببینم دوستان چه نظرایی میدن برا بارداری اینا هرچی نگاه میکنم تا کنکور ...
من که بیشتر مادرشوهرم فلان کرد
شوهرم اینکار و کرد
کدومش قشنگتره و اینا میبینم
همیشه هم تاپیکای پربازدید راجب همیناس
منم ازیناااا 🥺🦄 https://harfeto.timefriend.net/16627071330712 بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜 سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
شما سایتو اجاره کردی؟ کو سند؟ اون همه تاپیک بی نصرف هست فقط دانش آموزا رو دیدین؟
کاش فقط بی مصرف بود...از نظر اخلاقی هم مشکل دارن خیلیاشون...کسی متاهله و یه سری سوالای خصوصی داره که کار غلطی نمیکنه ماهم بهمون این تاپیک مربوط نیست وارد نمیشیم تا کسایی که متاهلن و آگاهی برن و کمک کنن ولی بعضی تاپیکا ادعای بزرگشون میشه طرز بیان و حرف زدنشون و شخصیتشون از یه نوجوون خام ۱۳ ساله هم کمتره😐...قطعا همه اینطور نیستن ولی اگه چیزی اشتباه باشه اول اون قسمت قضیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واییی افرین به ما میگن بیکار بعد ادم خجالت میکشه ببینه پر بازدیدا چیان...یه سری تاپیک خاله زنک و گیس ...
مثلا به ما چه که طرف قدش ۱۶۵؟ لابد این مفیده بعد تاپیک یه کنکوری نه
به ما چه که طرف با شوهرش گریه کرد؟ حتما این مفیده اما تاپیک کنکوری و اینا نه
منم ازیناااا 🥺🦄 https://harfeto.timefriend.net/16627071330712 بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜 سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
نمیگم ضرر میزنه میگم هرچی نگاه میکنم همش تاپیک دانش اموز و کنکوریع و تیزهوشانه .خب این همه مشاور درس ...
محدودیتارو هم در نظر بگیرین...بقیه پلتفرم ها درگیریاشون بیشتره یه جایی مثل اینستا یا توییتر خیلی پر حاشیست...اینجا بهتر میشه از حاشیه فاصله گرفت و فضاش اروم تره