2777
2789
جاموتنگ‌نکردن ولی خب درستم نیس بیان اینجا وقتی بارها گفتن سایت محدودیت سنی داره

شاید گلم اصلا وارد تاپیکای بیش از سنشون نشن دیگه اینجا مثل اینستا نیست که اونجا پلاسن بنظرم اینجا باز بهتره

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دنبال ۴تا تاپیک بدرد بخورم ببینم دوستان چه نظرایی میدن برا بارداری اینا هرچی نگاه میکنم تا کنکور ...

خب تعداد تاپیکهای درسی چه ضرری به تاپیکهای بارداری میزنن...کسی تاپیکهای بزنه میاد دیگه...قبول کنین سایت هیچ معیار خاصی نداره حالا هر چقد زور بزنیم همه اجازه دارن بیان و تاپیک بزنن تا وقتی هم قانونی علیه این مسئله نباشه کسی کار غلطی نکرده‌‌‌‌‌...به ماها میگین بچه بعد تاپیکهای زنای سی چهل ساله رو میبینیم همممش خاله زنک بازی و بچه بازی...اگه چیزی اشتباه باشه اول اون تاپیکهان که از نظر اخلاقی کلن مشکل دارن

لطفا برام دعا کنید که بتونم به هدفم برسم💛...بوس💛🥑

من دانش آموزم و همیشهههه هم درس هام خوندم هیچ وقت از کسی تو درس هام کمک نمیخوام😐 تاپیک های درس نمیزنم ولی امروز واسه خوااااااهرم مجبور شدم دس به دامن نی‌نی سایت بشم💔🚶🏻‍♀😒

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
ببین اینجا به جز چیزی که صاحب سایت غیر قانونی بدونه میشه زد مگه من تاپیک کنکور میزنم جای شمارو تنگ ک ...

وااای ماشالا تاحرفم میزنیم‌میخاین ادمو بخورین 

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
سایت از اسمش هم پیداس از اول برا متاهلا بوده😁

حالا که نیست دیگه😂

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
حالا خواستگار هم بعضیا راهنمایی میکنن ما هم نظراتشون میخونیم یه چیزی یاد میگیریم 

درسته گلم🌸

منظورم این نبود. اخه مثلا بعضیا خیلی غصه میخورن واسه ی خواستگار به جا این ک خودشونو دوس داشته باشن(:

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
خب تعداد تاپیکهای درسی چه ضرری به تاپیکهای بارداری میزنن...کسی تاپیکهای بزنه میاد دیگه...قبول کنین س ...

نمیگم ضرر میزنه میگم هرچی نگاه میکنم همش تاپیک دانش اموز و کنکوریع و تیزهوشانه .خب این همه مشاور درسی گروه دارن برین بپرسین اینجا که بیشتر حواستون پرت میشه بعضی وقتا تاپیکایی هس ذهن ادمو مشغول میکنه

خب دنبال ۴تا تاپیک بدرد بخورم ببینم دوستان چه نظرایی میدن برا بارداری اینا هرچی نگاه میکنم تا کنکور ...

عزیزم اینجا از یه سنی به بعد می تونن استفاده کنن عمومیه درسته اسمش نی نی سایته ولی خیلی وقته خب تغییر کاربری داده 

در مورد گشتن دنبال تاپیکای مربوط به بارداری توی خود نی نی سایت (گوگل منظورم نیست)امکان سرچ داری می زنی بارداری همه تاپیکایی که توشون کلمه بارداری هست میاره زمانش هم مشخص می تونی بکنی برای کی باشه  

حلالم کنید و خدانگهدار