2777
2789
تاپیکای مسخره هم میزنن شمام فردا امتحان دارین؟؟ درس چندین امتحانمو ریدم اخه به ماچهههه اخه این تا ...

خب شما هم تاپیک مادرشوهر میزنی از نظر ما چرته 🤣

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

😂😂

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید یکی نخواد درس بخونه یا خونده شما چی کارشون داری😐😂 یادم مامانم افتادم زمان کنکور هی میگفت پاش ...

خب دنبال ۴تا تاپیک بدرد بخورم ببینم دوستان چه نظرایی میدن برا بارداری اینا

هرچی نگاه میکنم تا کنکوریه و دانش اموز 

تاپیک های مادرشوهر و خیانت هم به مجرد ها مربوط نمیشه! مثل این هست تو اینستاگرام بگید پست هایی که مر ...

چ ربطی داره

این سایت اصن مناسب سن بعضیاشون نیس ولی متاسفانه از صب تاشب پلاسن اینجا

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
تاپیکای مسخره هم میزنن شمام فردا امتحان دارین؟؟ درس چندین امتحانمو ریدم اخه به ماچهههه اخه این تا ...

عزیزم جای شما رو که تنگ نکردن هر کس سرش تو کار خودشه به هم احترام بزاریم

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸

من ن زدم ن پست میزارم تو اینجور تاپیکا اصن😐

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
چ ربطی داره این سایت اصن مناسب سن بعضیاشون نیس ولی متاسفانه از صب تاشب پلاسن اینجا

بالای ۱۳ میتونن باشن و هستن 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
عزیزم جای شما رو که تنگ نکردن هر کس سرش تو کار خودشه به هم احترام بزاریم

جاموتنگ‌نکردن ولی خب درستم نیس بیان اینجا وقتی بارها گفتن سایت محدودیت سنی داره

نمیخونن که😂

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

حداقل تایپک خیانت و خواستگار نبینیم اینو میشه تحمل کرد

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
من ن زدم ن پست میزارم تو اینجور تاپیکا اصن😐

ببین اینجا به جز چیزی که صاحب سایت غیر قانونی بدونه میشه زد مگه من تاپیک کنکور میزنم جای شمارو تنگ کردم 

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

آره تاپیکای مادرشوهر و جاریم فلان کرد و شوهرم خیانت کرد خیلی خوبه 

۹۹ درصد تاپیک های نی نی سایت همیناس یه درصدم واسه ما به خدا ضرری به کسی نمیزنه