2777
2789

عقده کرده ام انشالله پاییز دیگه میرم

یه عموی بی شعور دارم که معروفه به رک بودن

امروز بغل دست بابام نشسته میگه این کی بود بچه رو دادی بهش سیاه و کوتاه

بار اولشون نیست از این جفنگیات میگن

قد شوهرم ۱۸۰ و بلندم هست حتی!!!!!!!😳

عموم کلا سه سانت بلندتر باشه اونوقت مسخره میکنه

جدی باورتون میشه انقد پرو؟ دارم حرص می خورم

سبزه ست و چهره مردونه قشنگی داره من یکی از دلایلم برای انتخاب کردنش ظاهرش بود حتی 

کاملا معمولیه اصلا زشت به حساب نمیاد

از نظر اخلاقی جدا از شکاک بودنش ، مهربونه دست و دل بازه صبوره اهل گذشته خونسرده و مودبه 

از لحاظ مالیم یه مقدار کمی از بابام پایین تره تقریبا هم سطح 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی دوبار جوابشو بدی میشینه سرجاش 

بدم میاد ازین آدمها

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بگو هول نیستم، حرمت به کسی میذارم که قراره یک عمر باهاش زیر یک سقف زندگی کنم و اجازه هم نمیدم کسی کوچکترین توهینی بکنه، گلم هرکی در مورد شوهر من بد بگه چه بزرگ چه کوچیک، حالش رو همونجا میگیرم، همه میدونن من نسبت به شوهرم چقد متعصب هستم، حتی مامان خودشم اجازه نمیدم درمورد شوهرم بد بگه

عموت درست گفتهنباید به جای شوهرت حرف میزدیبعدا میفهمی خیلی داری اشتباه میکنی

نه بابا شوهرم که نبود خودمون بودیم 

پشت سرش حرف میزنن 

اشتباهه دفاع کردنم؟ طفلک گناه داره

منم یه دایی احمق دارم هر جا منو میدید شروع میکرد به چرت و پرت گفتن ، بری ما برعکس بود خودیه مثلا داییه!!!

اینیار همسرمم بود یواشکی تو گوشش یه چیزی گفت مرد گنده نشست سرجاش الان خیلی احتراممو میاره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم