2777
2789
عنوان

بیاید بگید چطوری به زنداییم بگم

194 بازدید | 12 پست

برا عید غدیر مراسم عقد دختر داییمه چون نمیخواد دیگه عروسی بگیره قراره عقد و خیلی مفصل بگیرن..

این زندایی من بنده خدا لباس پیدا نمیکرد تو شهر خودشون بهم سپرد تو روبیکا و ایتا و اینا چیزی دیدم براش سفارش بدم..

دیروز با مادرشوهرم رفته بودیم بیرون خرید یهو خیلی اتفلقی از کنار مغازه لباس مجلسی رد شدم رفتم داخل گفتم بزار ببینم برا زندایی چی داره..

چندتا دیدم زنگ زدم تصویری با زندایی یکیشو پسند کرد از شانسش مادرشوهرمم هم هیکل زنداییمه دادم مادرشوهرم تن زد و زندایی خوشش اومد..

و براش خریدم خودم پولشو دادم..

۹۰۰ تومن هم شد

خداییش شیکه..

زنداییم بنده خدا دستش خیلی تنگه..

نمیخوام پول لباس رو ازش بگیرم دوس دارم همینجوری بهش بدم

دیشبم پیام داد شماره کارتت و بده بزنم برات من ندادم

دوباره الان باز پیام داده..

چطوری بهش بگم نمیخواد پولشو بدی؟

هم ناراحت نشه

نمیخوام یه موقع ناراحت شه حالا چون دستش تنگه دارم ترحم میکنم..

خدایی ترحم نیست من واقعا زنداییمو دوس دارم هم دلم نمیخواد تو عروسی دخترش کم بیاره

اسم کاربریم محمدعلی اسم پســرمه❤اشتباه تایپ شد نتونستم درستش کنم😤

بگو کادوی مادرزن شدنت زندایی😁

حالا این ن بگو من کادو گرفتم ادم ک پول کادو رو نمیگیره ک

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو حالا فرصت زیاده 

هر وقت شماره کارت خاست بپیچون 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

خیلی رک بگو  نه باشه این کادوازطرف من ‌....هی جکاب پیام ندی  اینا توفکرش مبمونه بگو خیال خودت و اونو راحت کن

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage