golyaaasam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 8943 عنوان درگیر ی نفر شدم 85 بازدید | 10 پست که اصلا ارزش نداره و دنبال رابطه جنسی بود بلاکش کردم اما نمیدونم چرا هی تو فکرمه انگار دوست دارم برم درموردش بپرسم نمیدونم چجوری بگم حسمو ولی یطوریم یچیز بگین بیخیالش بشم من اینجوری نبودم خیلی دختر مغروریم درمقابل پسرا 💔🙂 فرشته کوچولو💫🧚♀️ 1404/06/14 | 20:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روشناءاو عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 1570 ی تغییر هورمونیِ کوچیکه...؛به این فکر کنید که چه انسان کثیفیِ که به دید جنسی به شما که نامحرمش باشید نگاه میکنه.
kolan عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 9790 چند ماه به خودت مهلت بده تموم میشه انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
golyaaasam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 8943 ی تغییر هورمونیِ کوچیکه...؛به این فکر کنید که چه انسان کثیفیِ که به دید جنسی به شما که نامحرمش باشید ... نه بابا فک نکنم هورمونی باشه فرشته کوچولو💫🧚♀️
golyaaasam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 8943 درگیری نیستوابستگیه ی ماه دیگه برات مهم نیست جالبش اینجاس رابطه ی طولانی مدتی هم باهاش نداشتم اصلا اما یهو به دلم خیلی نشست یهو ام از چشم بد افتاد 🙂 فرشته کوچولو💫🧚♀️
روشناءاو عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 1570 نه بابا فک نکنم هورمونی باشه هورمونی یا هر چی عزیز من :)درگیریت مطمئنم اشتباهه...
نقی___معمولی عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 858 جالبش اینجاس رابطه ی طولانی مدتی هم باهاش نداشتم اصلا اما یهو به دلم خیلی نشست یهو ام از چشم بد افتا ... بعد ی مدت فراموش میشه ۵ سال باکسی بودم ک بعد جدایی زار زار گریه میکردم اما الان اندازه سر سوزن برام مهم نیست طرف