2777
2789
عنوان

بچه ها سه تا لباس برای جشن بارداریم میذارم ببینین کدوم قشنگ تره

| مشاهده متن کامل بحث + 16194 بازدید | 160 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهارمی خیلی قشنگه ، سومی مدلش بچه گانه ست 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
بابا خانواده همسرم گفتن جشن بگیریم چون همشون تک فرزندن فقط من سه قلو باردار شدم به خاطر این میخوان ج ...

😍🥰اوفیییی خدا حفظشون کنه

خدا شانس بده😅 والا طرف شوهر من انقد رو هم کردن که وقتی من خبر دادم به مادرشوهرم هیچکدومشون، نه خواهرشوهر نه جاریام زنگ نزدن یه تبریک خشک خالی بگن!!!🤦🏻‍♀️

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
نکن عزیزم نکن چش میخوری ان شالله سالم بچه هاتوبه دنیا بیار بعد۳قلو ریسکش زیاده تا آخر بمونن البته دو ...

من دوستم ۴ قلو رو تا آخر نگه داشت و اینکه من استراحت مطلقم تکون نمیخورم فقط هفته ی دیگه من میخوام سر پا بمونم یا خوابیدم یا نشستم

سه قلو های قشنگ مامان زودتر بیاید تو بغلش😊 دخملام و پسمل قشنگم مامانی عاشقتونه😍از طرف(مامان کوچولوی ۲۶ ساله)  

اسی ای یو ای کردی که سه قلو شدن ؟ ماشاالله خدا حفظشون کنه ، برا منم دعا کن یه تک قل باردار بشم صحیح و سالم

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

خواهر من از این دو مدل دوخت 

ولی سفیده رو کوتاه برا جشنش دوخت که اذیت نشه

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر