2777
2789
عنوان

برای درمان اگزما نوزاد طب سنتی توی قم جای خوب سراغ دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7347 بازدید | 44 پست
خدا روشکر منم دخترم خوب شد الحمدلله همون موقع با ضماد اگزمای دکتر روا زاده

سلام وقتتون بخیر. 

خداروشکر دختر گلتون خوب شد. 

پسرم زیر 6 ماه تست نمیگیرن میخواستم ببینم شماره یا آدرس جایی که ضماد سفارش دادین میشه بهم بدبن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام درود به عزیزان فقط خواستم یه کمکی به دوستان بکنم یه طب سنتی که کارش خیلی عالیه برای پسوریازیس که سالها بود مشگل داشتم به لطف خدا کترلشم کنم جواب عالی گرفتم کسایی که چربی کبد بایک دوره استفاده کردن چربی کبدبرطرف شدم برای ..بواسیر کیست سینه... تیرگی بدن.تنبلی تخمدان... اگزما پسوریازیس.. قارچ پوستی...  مشگل دارن کارشون معجزه واقعا هست این هم شمارشه 09390265886

ممنونم.  رژیم غذایی به خودتون دادن؟

دکتر اطفال گفت باید رژیم بگیری اگه میخوای شیر خودت و بهش بدی بیشترم باید برنج و نرغ میخوردم مغزیجات و لبنیات و گوشت و تخم مرغ و حتی کیک و بيسکوئيت هم نباید میخوردم منم که به زور کلی گرمی شیر داشتم دیگه شیر خشک آپتامیل پپتی براش نوشت که اونم به سختی گیر میاوردیم دیگه الانا کهداصلا گیر نمیاد ولی خدا روشکر بعد یکسالگی به مرور بهتر شد 

خودشم رو غذا افتاد رژیم غذایی بهش داد ولی الان که یکسال 9 ماهه هست همه چی میخوره شیر خشکم که نایاب شده شیر پاستوریزه میدم بهش

خدا کنه حساسیت نباشه دکتر متخصص اطفال که بردمش گفت  

پیش بلاغت برو .من تعریفشو خیلی شنیدم

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

خدا کنه حساسیت نباشه دکتر متخصص اطفال که بردمش گفت  

عزیزم نوزادای منم اینطوری میشدن من نمیدونستم تا اینکه خونریزی شکمی کردن. رژیم فدق العاوه سخت باید بگیری فقط لبنیات نیست هرچیزی که توش محصولات حیوانی بکار رفته مثل بیسکویت سویا خیلی باید دقت کنی منکه تا ۲ سالگی بچه ها پدرم درآمد 

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

سلام میشه سوالات من رو جواب بدین 

ممکنه نوزاد به چیزی حساسیت داشته باشه و بعد از چند هفته حساسیت خودش رو نشون بده؟

بچه های شما کل بدن‌شان  دونه می زد یا فقط یک قسمت خاصی؟

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483
سلام میشه سوالات من رو جواب بدین  ممکنه نوزاد به چیزی حساسیت داشته باشه و بعد از چند هفته حساس ...

دختر من صورتش و زیر گلو و روی سینه ها دونه های زبر قرمز رنگ می‌ریخت بیرون سینش هم خس خس میکرد موقع نفس کشیدن و شبا دونه ها هم نمیرفت با اینکه شیر مخصوصش بهش میدادم همین پماد اگزما که میزدم خوب میشد

ولی وقتی رو غذا افتاد مثلا تخم مرغ دوست داشت بهش میدادم فوری تا شبش یا فرداش روی سینه هاش و صورتش چند تا دونه میرحت بیرون

سلام استارتر خوشحالم که دخترت خوب شده

تو پیامها گفتید تو تهران پیش چه طب سنتی خوب هست که بشه رفت؟ 

من ۱۸ ساله درگیرم اگزما همه زندگیم‌رو مختل کردهداز خارش شب و روز ندارم  میخوام  از طب سنتی شانسم زو امتحان کنم شاید خدا اینبار راهی جلوی روم بذاره و خوب بشم

همین جا دیدم تایپک 1600 صفحه درمورد اگزما بچه ها که همشون زیر نظر دکتر هستن و هیچ بهبودی حاصل نشده ب ...

سلام دوست عزیز ی اقا هستن ک طب سنتی هست البته ک خیلی خیلی زیاد قابل اعتماده و توی کارش هم مطمئنه و خیلیا ازش نتیجه گرفتن ی نوزاد۶ماهه اگزما شدیدی داشت ایشون با ۱ دوره دادن دارو درمانش کردن و نوزاداحت راحت شد

سلام دوست عزیز ی اقا هستن ک طب سنتی هست البته ک خیلی خیلی زیاد قابل اعتماده و توی کارش هم مطمئنه و خ ...

ممنون مهربونم دخترم الان دیگه دوسال و نیمه هست و از یک‌سالگی کم کم حساسیتش رفع شد خداروشکر