2777
2789
عنوان

کسی میدونه چجوری طلا رو از بدل تشخیص بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7136 بازدید | 27 پست
الان دیگه هیچ راه،قبلا میگفتن شماره ولی الان رو بدل هم شماره میزنن،باز شنیدم آهن ربا ببین طلا به آهن ...

الان با آهن ربا امتحان کردم نچسبید. باش مرسی میبرم طلا فروشی

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه این کارو نکن ...با یه اهن ربا امتحان کن  اگه مگنت یخچال داری بیار باهاش امتحان کن

امتحان کردم نچسبید. اما دوستان میگن اگه آبکاری طلا باشه هم نمیچسبه. زنجیرش خیییلی ظریفه شماره نداره روش بخاطر همین ترسیدم ولی رو پلاک داره

بنداز تو موبر 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
خب اگه چجوری بشه متوجه میشیم طلا هست؟

عریزم اگه طلا باشه ک رنگش تغییر نمیکنه

اما اگه تغییر کرد رنگش بدون طلا نیست

ولی انشالله ک طلاست

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
عریزم اگه طلا باشه ک رنگش تغییر نمیکنه اما اگه تغییر کرد رنگش بدون طلا نیست ولی انشالله ک طلاست

ممنون گُلم🌹

ممنون گُلم🌹

فدات عزیزم😘😘😘

من برا انگشتری که خریدم این استرسو داشتم، یه سرچ کردم یه سایتی چیزای جالب نوشته بود که تو خونه هم میشد تست کنم و نبرم طلافروشی. آدرسشو میذارم استفاده کن عزیززززم نحوه تشخیص انگشتر طلا از بدل در خانه فروشگاه تخصصی انگشتر طلای طلاپین

https://talapin.ir/چطور-بفهمیم-انگشتر-طلا-است؟-10-روش-کاربر/

دوستان اینجا اومدم از تجربیات شما استفاده کنم برا مادر شدن، تجربیات زندگیمم در اختیارتون بذارم... درخواست دوستی بدن لطفا:)