2777
2789

شوهرم ميگه به خاطراخلاق بدت هست كه سمتت نميام شماچطورروخودتون كاركردين كه خوش اخلاق شدين 

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر رفتم😐مشاور رفتم...داستان های خیانت خوندم...

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
ميشه بيشترتوضيح بدي

گرمی جات بیشتر بخور عزیزم.

بابونه و بادرنجبویه دم کن مثل چای و بخور.

خرما خوش اخلاق میکنه زیاد بخور.

ارضای میل جنسی هم باعث نشاط و خوش اخلاقی میشه.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
مهربون باش، اخلاقای بدتو شناسایی کن بعد کم کم رو خودت کار کن بزار کنار

بداخلاقي من بيشتربه خطراينه كه شوهرم بهم اهميت نميده وقتي هم بهش ميگم ميگه به خاطراخلاقته 😕

والا من اول خوش اخلاق و صبور بودم 

ولی بعد از ده سال زندگی مشترک 

با توجه به بلاهایی که توی زندگی سرم اومد و

بزرگ کردن دوتا پسر بچه ی شیطون 

الان اعصابمو از دست دادم و

همش پاچه میگیرم 

میخوام برم دکتر اعصاب

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.
گرمی جات بیشتر بخور عزیزم. بابونه و بادرنجبویه دم کن مثل چای و بخور. خرما خوش اخلاق میکنه زیاد بخو ...

بابونه هرشب ميخوريم.درست ميگي همسرمن ازنظرجنسي بهم نميرسه بيشترهم همين دليل بداخلاقيمه

بابونه هرشب ميخوريم.درست ميگي همسرمن ازنظرجنسي بهم نميرسه بيشترهم همين دليل بداخلاقيمه

اگه رابطت درست نشه کمر درد و سر درد عم به دردات اضافه میشه عزیزم.

کمی با محبت خرش کن تا بیاد نزدیکت.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️