2777
2789
عنوان

بچه ها شما خوشتون میاد مرد ابروهاشو ورداره؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 63 پست
من شوهرم ابروهاش خیلی پرپشته، فقط گاهی خودم زیر ابروهاش رو یکمی تمیز میکنم. اونم اصلا اونقدری نیست ک ...

اره منم اوطوری دوس دارم

کسی پرپشت باشه خو تمیز میکنه یکم

و جدیدا مردا قشنگ زنونه برمیدارن😑😑

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...

وای نهههه

متنفرم

شوهرمم هرگز اینکارو نمیکنه

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بی نهایت بدم میاد و اراستگی خوبه

تیکر مال  بارداری نیست👻  🩹❤       سلام دوستان  من به دختر دهه هشتادیم😌  دختر زمستون        دلارام _ مریخی عشقمه 🖇❤معتهد@ دلارامم 💍💕عاطفه_ هستم❤دخیپریشون_سابق💖

بستگی ب ابرو داره خب

همسر من وسط ابرو و بالاشو برنداره شبیه پشمک حاج عبدالله میشه

منم از وسط ابرو بیزارم خودم بر میدارم براش

ولی اصلا مشخص نیس

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

ن خوشبختانه شوهرم اصلا ب خودش، نمیرسه چ برسه ابرو برداره😭😭😭 از مردایی ک مث زنا ابرو بر میدارن متنفرم مردی گفتن زنی گفتن شرمی و حیایی گفتن مرد باید مرد باشه با ابهت باشه ن لوس و نونور زنم ک معلومه باید لطیف باشه خوشکل باشه 

سکوت سرشار از ناگفته هاست
خوب بعضیا واقعا ابروهاشون باید مرتب بشه واقعا گناه دارن چه ایرادی داره

نه بعضیا ک نیازه مرتب بشه اره مشکلی نداره

یا اونایی ک خیلی پرپشته یا پیوند داره من دوس دارم تمیز کنن

ولی بعضی مردا ک قشنگ زنونه برمیدارن واقعا خیلی چندشه😅

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...