2777
2789
عنوان

بچه ها شما خوشتون میاد مرد ابروهاشو ورداره؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 63 پست
چرا پ پسرا ک مردا انقد چندش شدن  از دخترا نازتر برمیدارن ینی😐😐

چون احتمالا ی الگوی بازیگری خواننده ای چیزی دارن

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
بعضیا خیلی ناجوره ابروهاشون اگر مرتب کنن چه اشکالی داره البته مرتب نه اینکه خیلی تمیز و ضایع باشه

اره موافقم 

اونایی ک ناجورن مجبورن بردارن

ولی منظورم اونایی ک قشنگ زنونه برمیدارن

یا حتی شیطونی میکنن ابروهاشونو🤣

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه زنمه🤐🤐🤐🤐حالا مرتب کردن ی چیزه برداشتن یه چیز دیگه ☹

ن مرتب کردن ک خوبه

منتهی اینا ک خیلی ضایع برمیدارن

حس میکنم مردونگی طرف میرع زیر سوال😅

والا وسط ابرو اره چون نظافته و اینکه ابروها رو مرتب کنن ایرادی نداره. چون تو قیافه تاثیر داره. ولی ا ...

افرین دقیقا همینطوره منم منظورم همینخ

بستگی ب ابرو داره خب همسر من وسط ابرو و بالاشو برنداره شبیه پشمک حاج عبدالله میشه منم از وسط ابرو ...

اتفاقا کار خوبی میکنین یجور نظافت ب حساب میاد...خیلیا هم بخاطر افکار امل گرایانه شون موی دماغشونم با ریش بلند میکنن ک بکر و دست نخورده بمونه صورتشون😂😂😂🤮🤮🤮

اوني كه ابرو برداره مرد نيست كه زنه😂😂😂بايد براش شوهر بگيرين

مافیارو میبینین؟

این حسام نواب صفویه

وای کپیه آبجیاس

چندشم میشه😅

اتفاقا کار خوبی میکنین یجور نظافت ب حساب میاد...خیلیا هم بخاطر افکار امل گرایانه شون موی دماغشونم با ...

اره واقعا نظافته تا حدودی

بعضیا نخ میکنن نظافت نیس( اونم به کسی ربطی نداره دوس داره اونجوری باشه)

ولی اینکه از پسم و پیل اضافه رها بشی نظافته

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
بستگی ب ابرو داره خب همسر من وسط ابرو و بالاشو برنداره شبیه پشمک حاج عبدالله میشه منم از وسط ابرو ...

اره خب بعضیا موکته یا پیوند داره مجبورن بیچاره ها

ولی اینایی ک شبیه خواهرا میشن مد نظرمه😅

ن خوشبختانه شوهرم اصلا ب خودش، نمیرسه چ برسه ابرو برداره😭😭😭 از مردایی ک مث زنا ابرو بر میدارن متن ...

افرین

مردونگی طرف میره زیر سوال اصن😅

چون احتمالا ی الگوی بازیگری خواننده ای چیزی دارن

این مافیارو میبینین؟

حسام نواب صفوی

وای کپی خواهراس

الان داشتم مافیا میدیدم اونو دیدم اصن چندشم شد😂